VEST KOJA ĆE ZANIMATI CELU NACIJU! Reprezentativac Srbije OTKRIO da li će biti spreman za Pariz!

Autor:

Sport

21.07.2024

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo se čeka njegovo učešće u nacionalnom timu.

VEST KOJA ĆE ZANIMATI CELU NACIJU! Reprezentativac Srbije OTKRIO da li će biti spreman za Pariz!

Foto: Instagram/nikolajovic

Do početka Olimpijskih igara u Parizu ostalo je manje od nedelju dana, a košarkaška reprezentacija Srbije nalazi se u nezavidnoj situaciji zbog povreda Dejana Davidovca i Nikole Jovića, dvojice ključnih igrača koji su propustili pripremne mečeve u Abu Dabiju i Lionu.

Selektor "orlova" Svetislav Pešić ističe kako su ove povrede najveće brige uoči turnira, te se nada brzom oporavku ova dvojice igrača.

Prilikom okupljanja košarkaša, Dejan Davidovac izjavio je da se trenutno oseća bolje nego u prethodnom periodu.

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Dejan Davidovac

- Treniram sa ekipom i nadam se da ću se uskoro vratiti u tim - rekao je Davidovac, pružajući optimističan ton uoči predstojećih izazova.

Srbiju očekuju pripremni dueli, danas sa Japanom i protiv Grčke u generalnoj proveri, u Beogradskoj areni, pre puta za Pariz, gde će se takmičiti u Grupi C sa Sjedinjenim Američkim Državama, Portorikom i Južnim Sudanom.

Iako su povrede stvorile izazove, reprezentacija Srbije i dalje zrači optimizmom i spremnošću za predstojeće takmičenje u "gradu svetlosti".

Srbija se, uprkos trenutnim izazovima, smatra za jednog favorita koji bi mogao do medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Tim je pokazao izuzetnu snagu i talent u prethodnim takmičenjima, te se očekuje da će pružiti zapažene rezultate i ovog puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading