SRBIJA JE ZEMLJA KOŠARKE! Dupli program u Beogradskoj areni - evo gde možete pratiti mečeve naših košarkašica i košarkaša!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.07.2024

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" poleću ka Parizu.

SRBIJA JE ZEMLJA KOŠARKE! Dupli program u Beogradskoj areni - evo gde možete pratiti mečeve naših košarkašica i košarkaša!

Foto: KSS

Ukupno 114 sportista, od kojih 70 momaka i 44 devojke predstavljaće Srbiju na XXXIII Letnjim Olimpisjkim igrama koje se ove godine održavaju u Parizu od 26. jula, do 11. avgusta.

Među odabranima svoje mesto su našle i srpske košarkašice i košarkaši koji će se danas (nedelja, 21. jul) predstaviti domaćoj publici u Beogradskoj areni, a navijači se nadaju da će naredni susret biti zakazan za polovinu meseca avgusta, a mesto okupljanja bi trebala da bude legendarna terasa Skupštine grada Beograda.

Sa početkom od 17 časova naše košarkaškice će se sastati sa reprezentacijom Nigerije u najvećoj hali na Balkanu, što će biti sjajna prilika da se navijači uvere u trenutnu form ekipe lpjpj predstoji ni malo laka grupna faza takmičenja. 

Naše dame će 28. jula odmeriti snage sa Portorikom, da bi se tri dana kasnije sastale sa selekcijom Kine, a pravi spektakl je zakazan za treći dan meseca avgusta kada je na programu dule protiv Španije.

Svi se nadamo da će izabranice Marine Maljković obezbediti plasman u četvrtfinale olimpijskog turnira, a kasnije, zašto da ne i pohod ka medalji.

 

 

Istog dana kada je zakazana premijera košarkašica, startuju i košarkaši. Njih u prvom kolu očekuje najteži mogući protivnik, reprezentacija SAD-a, a kasnije će se sastati sa reprezentacijama Portorika i Južnog Sudana.

U sklopu priprema za predstojeća iskušenja, "orlovi" večeras sa početkom od 20 časova dočekuju selekciju Japana, što će biti prilika za selektora Svetislava Pešića da oproba još neke takmičke zamisli koje bi omogućile prohodnost ka toliko željenoj medalji.

Svi oni koji večeras ne budu u mogućnosti da uživo u Beogradskoj areni prate mečeve naše dve košarkaške selekcije, to će moći da učine putem direktnih prenosa na RTS-u 1.

Sva dešavanja vezana za Olimpijske igre pratite ekskluzivno na portalu Repulika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading