SPEKTAKL U NAJAVI! Jokić UDARA na Dončića! Evo kada kreće TRKA za NBA kup!

Autor:

Sport

13.07.2024

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji košarke imaće priliku da uživaju.

SPEKTAKL U NAJAVI! Jokić UDARA na Dončića! Evo kada kreće TRKA za NBA kup!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Nakon što je prošle sezone započet mini-turnir NBA lige, ove godine se takmičenje nastavlja, a početak je zakazan za 12. novembar sa mečevima grupne faze.

Timovi su raspoređeni u tri grupe u svakoj konferenciji na osnovu skora iz ligaškog dela prethodne sezone.

Nikola Jokić i njegov Denver Nagetsi će se takmičiti u grupi Zapad C, gde će se sastati sa jakim protivnicima poput Dončićevog Dalasa, Nju Orleans Pelikansa, Golden Stejt Voriorsa i Memfis Grizlisa.

Foto: www.profimedia.rs

Bogdan Bogdanović je u grupi sa šampionom Bostonom

Bogdan Bogdanović i Nikola Đurišić, koji su deo Atlante Hoksa, naći će se u grupi Istok C zajedno sa aktuelnim prvakom NBA lige - Boston Seltiksima, kao i sa ekipama Čikago Buls, Klivlend Kavalirs i Vašington Vizardsa.

Micićev Šarlot Hornets će se takmičiti u grupi sa Njujork Niksima, Orlando Medžikom, Filadelfijom 76-ersima i Bruklin Netsima, obećavajući uzbudljive mečeve protiv jakih konkurenata.

Pored prestižnog trofeja, šampion NBA kupa će biti nagrađen i novčanom nagradom, što dodatno podiže ulog u ovoj uzbudljivoj fazi takmičenja.

Podsetimo, Boston Seltiksi su ove sezone preuzeli šampionski pehar od Denver Nagetsa, pošto su u velikom finalu savladali Dončićeve Maverikse sa ubedljivih 4:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading