REAKCIJE SU PODELJENE: "Orlovi" se iz Abu Dabija vraćaju sa dva poraza - navijači su izneli svoj sud! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.07.2024

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomešani su utisci kod navijača nakon turnira u Abu Dabiju.

REAKCIJE SU PODELJENE: "Orlovi" se iz Abu Dabija vraćaju sa dva poraza - navijači su izneli svoj sud! (FOTO GALERIJA)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije nakon poraza od reprezentacije Australije (73:84), doživela je i drugi, očekivani neuspeh na predolimpijskom turniru koji je odigran u Abu Dabiju.

Reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država je pokazala sav svoj kvalitet. Na kraju je zabeležila trijumf rezultatom 105:79 (28:28, 31:17, 24:13, 22:21).

 

 

Tokom prve četvrtine viđena je brza igra sa obe strane koju su obeležile greške, a u rezultatdkom smislu okončan je egalom 28:28. Već u drugoj četvrtini Amerikanci uspevaju da stignu do dvocifrene prednosti, da bi pitanje pobednika bilo rešeno polovinom trećeg perioda kada apsolutni favorit za osvajanje zlatne olimpijeske medalje, serijom 15:0 i definitivno prelomio meč.

Reakcije navijača nakon poraza su podeljene. Dok jedni smatraju da su "orlovi" podbacili, drugi ističu da Amerikanci jednostavno imaju superiorniji tim. Ipak, većina navijača izražava podršku reprezentaciji i veruje u mogućnost osvajanja medalje na Olimpijskim igrama.

Međutim, bilo je i onih koji su zabrinuti za budućnost srpske košarka, posebno kada jednog dana Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović "okače patike o klin".

 

Naši reprezentativci se sada vraćaju u srpsku prestonicu gde će se obaviti završne pripreme za učešće na olimpisjkom turniru i gde će domaći navijači imati priliku da pozdrave naše košarkaše pred put u Pariz.

Kada je reč o mečevima Srbije na Olimpisjkim igrama, izabranici selektora Svetislava Pešića prvi meč igraju protiv Sjedinjenih Američkih Država 28. jula sa početkom od 17.15 časova. Tri dana kasnije u isto vreme igraju sa Portorikom, a grupnu fazu završavaju 3. avgusta kada će se sastati sa reprezentacijom Južnog Sudana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading