ŽELJKO POMERA GRANICE! Obradoviću STIŽE veliko pojačanje! Najveće do SADA!

Autor:

Sport

12.07.2024

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nema prepreka za njegov dolazak.

ŽELJKO POMERA GRANICE! Obradoviću STIŽE veliko pojačanje! Najveće do SADA!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan je u potrazi za novim pojačanjima kako bi renovirao tim za narednu sezonu, a jedno od mogućih rešenja je dovođenje iskusnog Vil Klajburna.

Kako prenose mediji, Klajburn je "najveća meta" crno-belih posle odlazaka nekoliko ključnih igrača. Kao iskusni lider, Amerikanac bi mogao da preuzme ključnu ulogu u timu i doprinese napretku kluba iz Humske.

Vil Klajburn je poznat po dosadašnjoj impresivnoj karijeri, a njegovo iskustvo i uspesi mogli bi značajno da doprinesu Partizanu. Prošle sezone je u Evroligi ostvario prosečan učinak od 13,3 poena, 4,6 skokova i 2,0 asistencija, dok je u turskoj BSL ligi beležio 10,8 poena, 5,1 skok i 3,2 asistencije.

Republika

Foto: Starsport

Vil Klajburn

Klajburn je takođe bio deo elitnog tima CSKA Moskve, u vreme kada su "armejci" dominirali Evropom, a 2019. godine je predvodio ruskog giganta do šampionske titule u Evroligi, osvojivši MVP nagradu Fajnal-fora. Njegov doprinos je bio ključan u postizanju ovih impresivnih rezultata, što ga čini atraktivnim izborom za Partizan.

Pored potencijalnog dolaska Vil Klajburna, KK Partizan je već ozvaničio saradnju sa Vanjom Marinkovićem (Baskonija), Ifeom Lundbergom (Virtus), Brendonom Dejvisom (Valensija) i Frenkom Nilikinom (Šarlot). Takođe, blizu su dogovora sa nekoliko drugih igrača poput Arijana Lakića, Marija Nakića, Sterlinga Brauna, Ajzea Majka, Tajrika Džonsa, Isaka Bonge... Sa očekivanim potpisima u skorije vreme, srpski i regionalni vicešampion bi mogao da formira snažan tim spremam za izazove u narednoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading