''STRASTVENI JOKIĆ ME PLAŠI'': Ameikanci u šoku zbog srpskog reprezentativca!

Autor:

Sport

18.07.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jokić pokazao da voli svoju zemlju.

''STRASTVENI JOKIĆ ME PLAŠI'': Ameikanci u šoku zbog srpskog reprezentativca!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon nedavnog meča između SAD i Srbije, fanovi košarke su imali priliku da vide nikad emotivniju stranu Nikole Jokića. Na terenu, Jokić je pokazao svoje vođstvo i borbeni duh, vođen emocijama i željom da pomogne timu.

Jokić nije oklevao da preuzme vođstvo tokom meča, vodeći svoje saigrače kroz igru i pružajući im podršku. Bio je vokalan u zahtevima od saigrača, jasno pokazujući svoju posvećenost timu i želju za uspehom.

Kamera je zabeležila trenutak kada je Jokić vikao na saigrače, pokazujući svoju strast i predanost igri. Ovaj izliv emocija nije prošao neprimećeno, što dodatno naglašava koliko mu je stalo do uspeha reprezentacije Srbije.

Nakon meča, javnost je reagovala na Jokićevu emotivnost, ističući da je pokazao više emocija nego tokom osvajanja titule u NBA, kao i da je bio motivisaniji nego tokom NBA plej-ofa. Njegova strast i posvećenost timu nisu prošle neprimećeno, ostavljajući snažan utisak na publiku i obožavaoce košarke.

 

 

- Pokazao je više emocija nego kada je 2023. godine osvojio titulu u NBA

- Motivisaniji nego tokom NBA plej-ofa

- Nije ga briga za košarku, samo za svoju zemlju

- Čoveče, on ne mari za NBA kada se poredi sa ovim

- Strastveni Jokić me plaši

Bili su ovo samo neki od komentara koji pokazuje koliki je uticaj Jokića.

Jokić je pokazao da je više od igrača - postao je simbol strasti, predanosti i vođstva na terenu, ostavljajući neizbrisiv pečat na košarkaškom terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading