GROBARI BESNI NA UPRAVU PARTIZANA! ZAGRMELI POSLE NOVOG ODLASKA: HOĆE LI IKO DA DOLAZI?! Sledeće sezone igramo 3x3

Autor:

Sport

13.07.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači nemaju strpljenja

GROBARI BESNI NA UPRAVU PARTIZANA! ZAGRMELI POSLE NOVOG ODLASKA: HOĆE LI IKO DA DOLAZI?! Sledeće sezone igramo 3x3

Foto: Starsport

Partizan se suočava sa ogromnim i pomalo neočekivanim promenama u timu pred sledeću sezonu. Posle dve godine u kojima su crno-beli imali osovinu kluba u vidu Pantera, Ledeja i Nanelija, sada će te pozicije morati da zauzmu neki drugi igrači.

Humsku su već napustili: Pomenuti, Kevin Panter, Zek Ledej, potom Alen Smailagić, Frenk Kaminski, Pi Džej Doužer, Mateuš Ponitka i Danilo Anđušić, a na izlaznim vratima su Aleksa Avramović i Bruno Kaboklo koji imaju ponude iz Evrolige, baš kao i Uroš Trifunović i Ognjen Jaramaz koji će takođe potražiti sreću negde drugde.

Ovo je gotovo ceo sastav crno-belih iz prethodne sezone, a grobare je jedino brinuo status još dva imena koja se nisu spominjala od kako se završila sezona - Džejlen Smit i Džejms Naneli. Sudbina prvog Amerikanca je sada definitivno poznata.

Džejlen Smit pronašao je novi klub, a to je turski Baščešehir koji će naredne sezone nastupati u Evrokupu. Klub se i zvanično oprostio od svog, sada već bivšeg, plejmejkera, ali to nije naišlo na odobrenje kod grobara koji su u komentarima objave reagovali burno.

- Mislim da je Smit zaslužio da ostane…

- Ja ovo ne mogu da lajkujem.

- Imamo 6 igrača trenutno, kad će više ozvaničenja?!

- Ozvaničite pojačanja više je*eno!

- Sledeće sezone igramo 3X3

- Sve objavite samo nova pojačanja nikad!

- Daj bre admine, objavi nam nešto da skinemo ovaj šljem sa glave! Daj objavite pojačanja druže! - samo su neki od komentara grobara posle odlaska Smita.

U Partizan su za sada zvanično došli samo Vanja Marinković, Ife Lundberg i Frenk Nilikina, ali su grobari izuzetno nestrpljivi jer se već odugovlači sa ozvaničenjem igrača koji su od ranije, barem bi trebalo, dogovoreni: Ajzea Majk, Isak Bonga, Arijan Lakić, Mario Nakić, Tajrik Džons, Sterling Braun i Brendon Dejvis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nenad

14.07.2024 10:27

To sigurno nisu navijaci Partizana.