OKRENUO LEĐA PARTIZANU I OBRADOVIĆU, PA OTIŠAO KOD RADONJIĆA: Ovaj potez napraviće potres u košarci

Autor:

Sport

11.07.2024

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli ostali bez važnog šrafa u ekipi.

OKRENUO LEĐA PARTIZANU I OBRADOVIĆU, PA OTIŠAO KOD RADONJIĆA: Ovaj potez napraviće potres u košarci

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan prolazi kroz značajne promene ovog leta, kako na terenu, tako i van njega. Nakon što su skoro svi košarkaši napustili klub, ostao je jedino Balša Koprivica, sada je kofere spakovao i kondicioni trener Luka Nastov.

On je bio deo stručnog štaba od 2021. godine, kada je stigao zajedno sa Željkom Obradovićem i Predragom Zimonjićem. Međutim, prema navodima Telesporta, on je odlučio da napusti klub i pridruži se Dejanu Radonjiću u Bahčešehiru, gde će raditi sa Nemanjom Bjelicom, sportskim direktorom ovog kluba. Ovo je značajan korak za Nastova, ali isto tako predstavlja izazov za Partizan da pronađe adekvatnu zamenu.

Kako nam je potvrđeno, Luka Nastov je napustio Partizan, i od ovog leta radiće u Bahčešehiru - stoji u objavi.

 

 

 

Odlazak Nastova sugeriše da će reforme zahvatiti i van terena, što može ukazivati na širu promenu u strukturi i organizaciji KK Partizan. Ovo može imati značajan uticaj na rad kluba i njegovu budućnost. U celini, ove promene stvaraju uzbuđenje i neizvesnost oko budućnosti KK Partizana, ali isto tako otvaraju nove mogućnosti i perspektive za klub u narednoj sezoni.

Podsetimo, ovog leta je KK Partizan ozvaničio dolazak nekoliko jako značajnih igrača koji će dodatno pojačati tim. Među njima se ističu Vanja Marinković, Frenk Nilikina i Ife Lundberg, dok se očekuje da bi klub mogao da pojača i svoje redove sa Isakom Bongom, Sterlingom Braunom, Tajrisom Džonsom, Arijanom Lakićem i Ajzeom Majkom. Pored toga, u ponedeljak je potvrđeno da je čuveni Brendon Dejvis potpisao ugovor na dve godine, što ukazuje na ambicije kluba da ostvari zapažen rezultat u narednoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading