DUGO SE PRIČA O NJEGOVOM ODLASKU! Naneli se OGLASIO važnom PORUKOM!

Autor:

Sport

14.07.2024

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli renoviraju igrački kadar.

DUGO SE PRIČA O NJEGOVOM ODLASKU! Naneli se OGLASIO važnom PORUKOM!

Foto: Starsport

Američki košarkaš Džejms Naneli i dalje nije siguran da li će ostati u Partizanu i naredne sezone. Ova neizvesnost stvara zebnju među navijačima crno-belih, koji se nadaju da bi popularni grobari mogli i u novoj sezoni da gledaju svog velikog ljubimca.

Treba reći da je nekadašnji igrač Makabi Tel Aviva danas proslavio svoj 34. rođendan i tim povodom je podelio zanimljivu poruku na društvenim mrežama.

U svojoj objavi, Naneli je istakao da se nikad nije osećao bolje nego sada, što je izazvalo spekulacije o njegovoj budućnosti u košarci.

 

 

 Imam 34 i nikad se nisam bolje osećao – napisao je amerikanac na društvenoj mreži X.

Partizan je ovog leta iz korena promenio igrački kadar. Dres srpskog i regionalnog šampiona, već su zadužili Frenk Nikilina (Šarlot Hornets), Ife Lundberg (Virtus Bolonja), povratnik Vanja Marinković (Baskonija), Arijan Lakić (Zadar), Sterling Braun (Alba)...

Humsku su već napustili: Kapiten Kevin Panter (Barselona), Zek Ledej (Olimpija Milano), potom Alen Smailagić (Žalgiris), Frenk Kaminski (Pariz), Pi Džej Doužer (Minesota Timbervulvs), Danilo Anđušić (Dubai) i Matešu Ponitka (?).

Na izlaznim vratima su: Aleksa Avramović i Bruno Kaboklo koji imaju ponude iz Evrolige, baš kao i Uroš Trifunović i Ognjen Jaramaz koji će takođe potražiti sreću negde drugde. Od starosedelaca, ostao je samo Balša Koprivica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading