TEK ŠTO JE IZDOMINIRAO PROTIV FRANCUZA! Jokiću stigle OČAJNE vesti! Srbin se hvata za GLAVU!

Autor:

Sport

13.07.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao.

TEK ŠTO JE IZDOMINIRAO PROTIV FRANCUZA! Jokiću stigle OČAJNE vesti! Srbin se hvata za GLAVU!

Foto: printscreen/x.com

U pobedi Srbije nad Francuskom rezultatom 79:67, Nikola Jokić istakao se sa 20 poena i 12 skokova, zaslužujući titulu najzaslužnijeg igrača za trijumf "orlova".

U meču NBA Letnje lige između Denver Nagetsa i Los Anđeles Klipersa, susret je obeležila teška povreda novog igrača Denvera, Derona Holmsa II. Iako je Holms bio izabran kao 22. pik na draftu i očekivalo se da će biti važan deo tima, njegova sezona je završena pre nego što je i počela, zbog kidanja ahilove tetive desne noge.


Prema rečima dobro obaveštenog košarkaškog novinara Šamsa Čaranije, Holms će morati na dugu pauzu, a prema prvim informacijama, sezona 2024/25 je završena za ovog mladog igrača. Holms je pre povrede pružio sjajnu igru protiv Klipersa, upisavši 11 poena i sedam skokova za oko 25 minuta na terenu.

 

 

Iako se Nikola Jokić istakao u utakmici Srbije protiv Francuske, njegov učinak u meču NBA Letnje lige nije bio tako sjajan. Denver Nagetsi su poraženi od Los Anđeles Klipersa rezultatom 88:78, ali Jokić je i pored poraza ostavio značajan trag, pokazujući svoju sposobnost da bude ključni igrač i van reprezentativnog dresa.

Povreda Derona Holmsa II predstavlja ozbiljan udarac za Denver Nagetse, ali ova ekipa će morati da se osloni na svoje druge igrače kako bi kompenzovala gubitak mladog talenta. Sa Nikolojom Jokićem kao vođom tima, bivši šampioni će morati da se fokusiraju na jačanje timskog duha i pronalaženje novih strategija kako bi ostvarili uspeh u predstojećoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading