BRUTALNIJE NE MOŽE! Srbin izveo SPEKTAKULARNO zakucavanje i OPČINIO Amere (VIDEO)

Autor:

Sport

13.07.2024

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalan potez bivšeg igrača Mege.

BRUTALNIJE NE MOŽE! Srbin izveo SPEKTAKULARNO zakucavanje i OPČINIO Amere (VIDEO)

Foto: Starsport

Nikola Đurišić

Bivši košarkaš Mege, Nikola Đurišić, privukao je veliku pažnju svojim sjajnim nastupom na meču Letnje lige između Atlanta Hoksa Vašington Vizardsa.

Već na samom početku meča, Đurišić je demonstrirao svoje umeće skoka i zakucavanja, ostavljajući publiku i protivničke igrače u zadivljenju.

Jedan od najvećih momenata meča bio je kada je Nikola Đurišić izveo izuzetno atraktivno zakucavanje, koje je privuklo pažnju čuvenog sportskog portala ESPN. Njegov potez je ocenjen kao jedan od najlepših protekle večeri, što svedoči o njegovoj izuzetnoj sportskoj veštini i atraktivnom stilu igre.

Iako je Đurišić završio meč sa sedam poena, kao i po dve asistencije i skoka, njegov doprinos timu je bio značajan. Nažalost, Atlanta je ipak poražena rezultatom 94:88, a prvi pik sa proteklog drafta, Zakari Risašer, se istakao ubacivši 18 poena.

Nikola Đurišić je još jednom pokazao svoj talenat i potencijal, te privukao pažnju kako publike, tako i sportskih medija. Njegov nastup na ovom meču dodatno potvrđuje njegovu perspektivu u svetu košarke i predstavlja inspiraciju za mlade igrače koji teže ka uspehu u ovom sportu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading