NIJE SAMO ROKAS GEDRAITIS! Srpska košarka BOGATIJA za još jednog Litvanca!

Autor:

Sport

12.07.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igraće za crveno-bele, ali sa Morave.

NIJE SAMO ROKAS GEDRAITIS! Srpska košarka BOGATIJA za još jednog Litvanca!

Foto: Starsport

U Čačku je počela ozbiljna priprema za predstojeću sezonu, a klub je već najavio dolazak novog trenera Saše Ocokoljića i košarkaša Marka Pavićevića.

Međutim, to nije kraj promena u timu jer je klub nedavno predstavio i Justasa Furmanavičiusa, mladog litvanskog košarkaša koji je pre dolaska u Čačak nastupao za Jonavu. Interesantno je da je Furmanavičius u proseku beležio impresivnih 19.6 poena uz 4 skoka i 2.1 asistenciju po meču, što jasno govori o njegovom talentu i potencijalu.

Pored Justasa Furmanavičiusa, i Crvena zvezda ima svog Litvanca - Rokasa Geidraitisa. Ovo pokazuje da se srpska košarka sve više internacionalizuje, privlačeći talentovane igrače iz različitih delova sveta. Ovaj trend donosi novu dinamiku i kvalitet timovima u Srbiji, otvarajući vrata za razmenu iskustava i različite stilove igre.

 

 

Dok se u Srbiji dešavaju značajne promene u košarkaškim timovima, u Irskoj se odigrava uzbudljiv meč između Galveja i Voterforda. Naime, na ovom meču naša kladionica nudi kvotu 1.98 za igru "ug 2-3", što dodatno podstiče uzbuđenje među ljubiteljima klađenja. Ova kvota može privući pažnju mnogih ljubitelja sportskog klađenja i dodatno uzbuditi atmosferu oko ovog meča.

Uz nove trenera, igrače i međunarodne uticaje, čini se da je predstojeća košarkaška sezona prepuna izazova i uzbuđenja, kako u Srbiji, tako i širom sveta. S obzirom na najave i dešavanja, ljubitelji košarke sigurno mogu očekivati zanimljive i neizvesne mečeve, kao i novo poglavlje u razvoju ovog uzbudljivog sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading