IZNENADA! Sferopulos prinuđen da MENJA plan priprema! Ovo je glavni RAZLOG!

Autor:

Sport

12.07.2024

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivana vest stigla na Mali Kalemegdan.

IZNENADA! Sferopulos prinuđen da MENJA plan priprema! Ovo je glavni RAZLOG!

Foto: Starsport

Otkazan je planirani prijateljski turnir u Dubaiju, na kom je trebalo da učestvuju košarkaški klubovi Crvena zvezda, Real Madrid i Panatinaikos, piše grčki portal Sport24.

Isti izvor navodi da je odluka o otkazivanju doneta kako bi se izbegle komplikacije u pregovorima između Evrolige i Abu Dabija, koji je predložio da bude domaćin Fajnal Fora Evrolige u naredne tri godine.

Planirano je da turnir bude odigran početkom septembra u Koka Kola Areni, ali se na krajun ipak odustalo od organizacije.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Podsetimo, osim tima sa Malog Kalemegdana i domaćina, akteri su trebali da budu šampion Evrope Panatinaikos i prošlogodišnji osvajač Evrolige madridski Real.

U međuvremenu, Crvena zvezda je objavila cene sezonskih karata i kako do njih može da se dođe, u godini kada osvajač triple krune u prethodnom ciklusu slavi 80 godina postojanja.

Kao najvažnije tri tačke, crveno-beli su izdvojili sledeće:

VAŽNE NAPOMENE:

1. Sezonske karte važiće za sve utakmice ligaškog dela Evrolige, ABA lige i Superlige Srbije, kao i za potencijalne utakmice doigravanja Evrolige i sve utakmice plej of-a ABA Lige, ukoliko se budu igrale u Beogradskoj Areni, kao i utakmice Superlige Srbije.
2. I ove sezone, deca do 6 godina imaće pravo na besplatan ulaz na sektore tribina, partera i N400, dok za sektor loža svi moraju da poseduju kartu;
3. Ulaznice za decu uzrasta od 7-15 godina dostupne su u sektorima Tribina D i Parter 4. Kupovina karata za najmlađe obavljaće se isključivo na Malom Kalemegdanu uz priložen dokument kojim se dokazuje roditeljstvo i uzrast deteta;

Cilj svih u redovima srpskog i regionalnog šampiona jeste da se i u narednoj sezoni osvoje AdmiralBet ABA liga, Superliga Srbije i Kup "Radivoja Koraća".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading