NIKAD BLIŽI PARTIZANU! Ljubimac grobara može da BIRA!

Autor:

Sport

12.07.2024

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenada napustio klub.

NIKAD BLIŽI PARTIZANU! Ljubimac grobara može da BIRA!

Foto: Starsport

Žo Lovernj i Leo Vesterman

Posle produžetaka saradnje sa nekoliko igrača, uključujući Nanda De Koloa i Edvina Džeksona, Asvel iz Vilerbana je potvrdio da će Peri Li ostati u ekipi.

On će se pridružiti novim pojačanjima poput Tarika Bleka, Šekila Herisona, Admirala Šofilda i Nila Sakoa, čime će dodatno ojačati tim za predstojeću sezonu. Međutim, vest o njegovom ostanku zasenila je informacija da Žofri Lovernj napušta ekipu i traži novu sredinu.

Iskusni centar je tokom svojih godinu dana provedenih u Asvelu imao problema sa povredama, što je ograničilo njegov doprinos timu. Iako je pokazivao sjajne trenutke kada je bio potpuno spreman, česti periodi van terena su uticali na odluku kluba da mu se zahvali i omogući pronalazak novog kluba u narednoj sezoni.

 

 

Iako bi navijači Partizana možda želeli da vide svog nekadašnjeg ljubimca nazad u Humskoj, zbog njegovih prethodnih zasluga, dolazak novih igrača poput Tajrika Džonsa, Brendona Dejvisa i Ajzee Majka čini tu opciju manje realnom.

Crno-beli su, podsetimo, već angažovali nekoliko pojačanja. U klub iz Humske stigli su: Ife Lundberg (Virtus), Vanja Marinković (Baskonija), Brendon Dejvis (Valensija), Frenk Nilikina (Šarlot), dok su duže vreme u pregovorima sa Sterlingom Braunom (Alba), sakom Bongom (Bajern Minhen), Arijanom Lakićem (Zadar), Mariom Nakićem (Igokea)...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading