POMINJAO SE POVRATAK U ZVEZDU! Želeo ga je i Partizan, EVO gde Lojd nastavlja karijeru!

Autor:

Sport

12.07.2024

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac ostaje na evroligaškoj pozornici.

POMINJAO SE POVRATAK U ZVEZDU! Želeo ga je i Partizan, EVO gde Lojd nastavlja karijeru!

Foto: Starsport

Posle sjajnih nastupa u Monaku, košarkaš Džordan Lojd iznenadio je mnoge odlukom da karijeru nastavi u Makabiju iz Tel Aviva.

Iako su pojedini mediji spekulisali o njegovom mogućem povratku u Crvenu zvezdu tokom prelaznog roka, dok se interesovao i večiti rival Partizan, Amerikanac je ipak odlučio da potpiše dvogodišnji ugovor sa izraelskim timom po kome će zarađivati više od milion evra po sezoni.

Ovu informaciju preneo je košarkaški insajder Andrea Kalzoni, potvrdivši da je Lojd napustio Monako nakon dve sezone.

Republika

Foto: Irina R. Hipolito / Zuma Press / Profimedia

Džordan Lojd

- Igrač napušta AS Monako nakon dve sezone. Američki bek šuter potpisao je dvogodišnji ugovor i zarađivaće više od 1 miliona evra po sezoni. Sve je potvrđeno - napisao je Kalzoni.

Iako je bilo spekulacija o mogućem prelasku u Crvenu zvezdu, Džordan Lojd je izabrao da karijeru nastavi u izraelskom timu Makabi iz Tel Aviva. Ova odluka iznenadila je mnoge, ali je Lojd sada postao deo bogate košarkaške tradicije izraelskog kluba.

Potpisujući dvogodišnji ugovor sa Makabijem, Džordan Lojd se izborio za unosan ugovor, čime je postao jedan od najplaćenijih igrača u izraelskoj košarci. Ovim transferom nekadašnji ljubimac delija je privukao pažnju javnosti i pokazao da je spreman da ostvari uspeh i van granica Sjedinjenih Američkih Država.

Podsetimo, tokom karijere, američki košarkaš je već imao priliku da igra u Izraelu, pošto je branio boje Hapoel Elijata u sezoni 2017/2018, dok je posle toga nastupao za Toronto Reptorse, a onda se vratio u Evropu. Igrao je za Valensiju, Zvezdu i Zenit iz Sankt Peterburga, pre dolaska u Kneževinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading