ŠOK ZA ŠOKOM! Grobari OČIMA ne veruju! Obradović OSTAO bez još jednog POJAČANJA!

Autor:

Sport

09.07.2024

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Definitivno neće doći u Partizan.

ŠOK ZA ŠOKOM! Grobari OČIMA ne veruju! Obradović OSTAO bez još jednog POJAČANJA!

Foto: Starsport

Posle spekulacija o mogućem prelasku u redove Partizana, krilni centar Čima Moneke će ipak ostati u Baskoniji i naredne sezone.

Ovo je potvrđeno izvorima bliskim klubu, a kao glavni razlog ostanka navodi se visoko obeštećenje koje je bilo ključni faktor u pregovorima sa zainteresovanim klubovima.

Čima Moneke je sjajnim partijama u dresu evroligaša iz Vitorije privukao pažnju najboljih evropskih klubova, ali i NBA timova. Ovaj sjajni krilni centar će ostati kod trenera Pabla Lasa još jednu sezonu, a nakon toga se očekuje da postane jedan od najtraženijih igrača na tržištu slobodnih agenata.

 

 

Obeštećenje za Monekea iznosilo je 1,5 miliona evra, što je predstavljalo veliku prepreku za potencijalne kupce. Ni jedan klub, kako se spekulisalo, nije bio spreman ili u mogućnosti da plati traženu sumu za ovog košarkaša, pa je on odlučio da ostane u Baskoniji.

Litvanski novinar Donatas Urbonas tvrdi da Moneke neće promeniti sredinu, pošto je obeštećenje bilo kamen spoticanja u pregovorima sa zainteresovanim stranama. 

Tako je Partizan, posle Alekseja Pokuševskog i Letonca Dejvisa Bertansa, ostali bez još jedne velike želje, pa će se najtrofejniji evropski stručnjak Željko Obradović okrenuti novim rešenjama za popunjavanje igračkog kadra.

Crno-beli su do sada doveli Brendona Dejvisa, Frenka Nilikinu, Ifea Lundberga i Vanju Marinkovića, dok su u završnim pregovorima sa Isakom Bongom, Ajzeom Majkom, Tajirikom Džonsom, Arijanom Lakićem...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading