SMIT OBJASNIO ŠTA SE DEŠAVALO U PAUZI FINALA KLS PROTIV ZVEZDE: Jedini svedok cirkusa i TUČE Nanelija i Lazarevića progovorio

Autor:

Sport

09.06.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Tada sam shvatio da se niko neće vratiti da igra utakmicu"

SMIT OBJASNIO ŠTA SE DEŠAVALO U PAUZI FINALA KLS PROTIV ZVEZDE: Jedini svedok cirkusa i TUČE Nanelija i Lazarevića progovorio

Foto: Starsport

Američki plejmejker Džejlen Smit, koji je u završnici minule sezone bio jedan od najboljih igrača crno-belih, trenutno pregovara sa KK Partizan oko produžetka ugovora za naredni period. Smit je dobio puno poverenje trenera Željka Obradovića zbog svega prikazanog u plej ofu ABA, a u intervjuu za "Mozzart sport" komentarisao je i kontroverzan završetak finalne serije plej-ofa KLS.

- Nikada nisam tako nešto doživeo, ni video. Znam da su navijači govorili to što su govorili, ali posle svega što se dogodilo niko nije znao hoće li se utakmica nastaviti ili ne… Baš nikada nisam doživeo ništa slično, pa ne znam ni kako da objasnim sve to što se desilo, počeo je Smit, pa nastavio:

- Bio sam zbunjen, iskreno. Izašao sam u civilu. Onda su mi prišli i rekli mi da ostanem, ali veći deo ekipe je već otišao svojim kućama. Tada sam pitao šta se dešava i objasnili su mi da se Zvezda vraća na teren, da se utakmica nastavlja. Ništa mi nije bilo jasno. Izašao sam na parket, video da su i sudije tu. Morao sam da se vratim u svlačionicu, ali tada sam shvatio da se niko neće vratiti da igra utakmicu. Posle toga sam i ja otišao, jer nisam znao šta mogu da učinim.

Republika

Foto: Starsport

Džejlen Smit sa saigračima

Potom se osvrnuo i na situaciju čiji je jedini pravi svedok bio - tuča Lazarevića i Nanelija.

- Džejms i ja smo se vraćali sa šuterskog treninga i Lazarević je izašao, prišao nam. Nije mu bilo pravo zbog onoga što je Džejms uradio u drugoj utakmici. Čak i tri-četiri dana kasnije Stefan je očigledno bio pod uticajem tog događaja. Pričali su o tome, a onda je probao da ga uhvati za vrat na isti način, posle čega je Džejms instiktivno reagovao i udario ga. Verujem da bi svako u takvoj situaciji reagovao isto. Iz tog razloga smatram da se Džejms samo branio. Sve ostalo se videlo na video klipu. Na snimku se jedino ne vidi taj momenat kada Stefan kreće da hvata Džejmsa za vrat, posle čega je usledio udarac, objasnio je američki košarkaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading