AU, KAKAV BI TO ŠOK ZA DELIJE BIO: PARTIZAN krenuo po bivšeg KOŠARKAŠA CRVENE ZVEZDE!

Autor:

Sport

15.06.2024

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki mediji plasirali bombastične vesti.

AU, KAKAV BI TO ŠOK ZA DELIJE BIO: PARTIZAN krenuo po bivšeg KOŠARKAŠA CRVENE ZVEZDE!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan suočava se sa mogućim odlaskom svog prvog beka Kevina Pantera, koji bi prema najnovijim spekulacijama mogao da pređe u Barselonu. Kako prenosi grčki "SDNA", Partizan intenzivno radi na pronalaženju zamene za Pantera, a kao potencijalno rešenje spominje se argentinski reprezentativac Luka Vildoza.

Iako Luka Vildoza ima važeći ugovor sa Panatinaikosom, njegovi nastupi u timu nisu uspeli da ubede "zelene", što otvara mogućnost da napusti klub tokom leta. Partizan sa pažnjom prati situaciju i čeka razvoj događaja kako bi eventualno povukao potez za dovođenje talentovanog Argentinca. Vildoza je ostavio dobar utisak na navijače Zvezde do prošle sezone.

On je tokom ove sezone za Panatinaikos prosečno beležio 5.7 poena i po 1.5 skokova i asistencija u Evroligi, za skoro 15 minuta po meču. Potencijalni dolazak Vildoze u redove Partizana mogao bi da donese nove dinamične elemente u igru tima, te da unese svežinu i promene u taktici.

Transferi u svetu košarke uvek izazivaju veliku pažnju javnosti, a spekulacije o dolasku  Vildoze samo dodatno podstiču uzbuđenje među navijačima. S obzirom na mogući odlazak Kevina Pantera, potez Partizana da dovede Luku Vildozu mogao bi da bude od presudnog značaja za tim u narednoj sezoni. Navijači će sa nestrpljenjem pratiti dalji razvoj situacije i eventualne potvrde ovih transfera. A, ostaje da se vidi kako bi na takav eventualni transfer reagovali navijači Crvene zvezde, kojima je Vildoza brzo prirastao za srce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading