VELIKA ŠANSA ZA VEČITE! Napustio je klub! Zvezda i Partizan ŽELE istog igrača!

Autor:

Sport

07.06.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtrofejniji srpski klubovi traže pojačanja za novu sezonu.

VELIKA ŠANSA ZA VEČITE! Napustio je klub! Zvezda i Partizan ŽELE istog igrača!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Valensija je krenula u sklapanje tima za narednu sezonu, a u ekipi "slepih miševa" sledeće godine nećemo gledati Demijen Inglisa.

Iako se još uvek ne zna hoće li španski klub igrati Evroligu naredne godine, ali su čelni ljudi ove ekipe odlučili da se odreknu krilnog centra iz Francuske Gvajane.

- Klub je rešio da iskoristi klauzulu u ugovoru da raskine saradnju sa Demijenom. Zahvalni smo mu na profesionalnosti - stoji u saopštenju Valensije.

Pomenuti košarkaš je prošle sezone prosečno beležio 8,2 poena i 4,7 skokova na 23 utakmice.

Inglis je u karijeri nosio dresove Centr Federala, Roana, Milvoki Baksa, Vestčester Niksa, Orlandine, Strazbura, Limoža, Monaka, Bilbaa i Gran Kanarije.

 

 

Nema sumnje da ovakva vest raduje navijače Crvene zvezde i Partizana, koji bi rado videli Inglisa u svojim redovima. 

Crvena zvezda je, podsetimo, osvojila triplu krunu, ali se na Malom Kalemegdanu uveliko radi na dovođenju pojačanja. Među prvima trebalo bi da stigne Nikola Kalinić, pošto su španski mediji najavili njegov povratak među crveno-bele.

S druge strane, Partizan se suočava s neprijatnom situacijom, jer su ekipu napustili Frenk Kaminski, tandem Pi DŽej Doužer-Džejms Naneli otputovao je u SAD, ali im ističu ugovori, dok je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović najavio da Bruno Kaboklo neće otići iz Humske, iako je dovođen u vezu sa najljućim rivalom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading