ŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU! Partizan ZVAO bivšeg igrača Zvezde! Šta će reći delije?

Autor:

Sport

09.06.2024

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Malom Kalemegdanu je ostavio dubok trag.

ŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU! Partizan ZVAO bivšeg igrača Zvezde! Šta će reći delije?

Foto: Starsport

Rukovodstvo Partizana aktivno radi na formiranju tima za narednu sezonu, gde je gotovo izvesno da će ponovo nastupati u Evroligi.

Najtrofejniji evropski stručnjak Željko Obradović ima ambiciozne planove za tim, a jedno od pojačanja je Arijan Lakić, bivši član Zadra i nekadašnji igrač Crvene zvezde.

Pored Lakića, kako saznaje "Maxbet sport", Partizan je ponudio ugovor i Džordanu Lojdu, američkom košarkašu koji je nosio dres šampiona Superlige Srbije i AdmiralBet ABA lige.

Ova mogućnost otvara pitanje potencijalnog sukoba interesa između večitih rivala oko Lojda, s obzirom na interesovanje crveno-belih za njegov povratak na Mali Kalemegdan.

Foto: Starsport

Džordan Lojd iz dana kada je igrao za Crvenu zvezdu

Džordan je trenutno član Monaku, koji trenira Saša Obradović, gde igra ključnu ulogu u borbi za titulu šampiona Francuske.

Lojd je ostvario impresivne rezultate tokom prethodne sezone, posebno u Evroligi gde je prosečno beležio 10.4 poena po meču za 22 minuta igre. Njegovo prisustvo bi značajno ojačalo Partizanov tim, a navijači sa nestrpljenjem očekuju razvoj situacije.

Crvena zvezda je, podsetimo, ozvaničila transfer Uroša Plavšića koji je na Mali Kalemegdan stigao iz Mege i pojačao konkurenciji na centarskoj poziciji.

Inače, prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović nedavno je najavio moćniji tim u narednoj sezoni, gde je cilj povratak regionalne i domaće titule u Humsku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading