SLAVNIĆ ZA REPUBLIKU OTKRIO DA LI JE ZVEZDA OŠTEĆENA PROTIV PARTIZANA: Legendarni Moka se dotakao i Žocove izjave o Panteru!

Autor:

Sport

04.06.2024

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Zvezda je drastično oštećena i zbog toga je mogla i da izgubi na kraju'' - ističe Moka.

SLAVNIĆ ZA REPUBLIKU OTKRIO DA LI JE ZVEZDA OŠTEĆENA PROTIV PARTIZANA: Legendarni Moka se dotakao i Žocove izjave o Panteru!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su tesnu pobedu nad Partizanom od 89:88 u prvom meču finala KLS, što im je donelo prednost od 1:0 u seriji. Nakon ovog meča Grobari su bili besni i uperili prstom na sudije kao glavne krivce i optužili ih da njihov tim nije došao do pobede zbog njihovih odluka. 

Povod je to što su arbitri na osam sekundi do kraja svirali faul u napadu Zeku Ledeju prilikom borbe za ofanzivni skok nakon promašene trojke Avramovića. On je iz skok-šuta postigao koš i imao bi i dodatno slobodno bacanje, ali su sudije rekle da je odgurnuo Mitrovića. Baš zbog toga su grobari pobesneli.

Međutim, legendarni Zoran Moka Slavnić je za naš portal istakao da je Zvezda bila oštećena u samoj završnici.

- Ovako hladne glave mislim da je Zvezda oštećena, pogotovu na kraju. Zvezda je četiri ili pet puta vodila sa deset ili devet razlike i apsolutno nije bilo nikakvih razloga da ova utakmica uopšte uđe u neizvesnu završnicu. Nad Lazarevićem je bio faul i trebala je biti dosuđena tehnička, tada je cela hala skočila, to je bilo ključno - smatra Moka i dodaje:

- Utakmica je bila vrlo interesatna, 100 poena na poluvremena i naravno sedma pobeda Zvezda u nizu. Taj podatak jako boli Partizan i to se zove kompleks, a to oni neka vide u svojim redovima gde je problem. Bilo je grešaka i protiv Zvezde i protiv Partizana, ali je u samoj završnici Zvezda je drastično oštećena i zbog toga je mogla i da izgubi na kraju - poručio je košarkaški stručnja.

Trener Partizana, Željko Obradović je nakon meča izjavio da se nad Kevinom Parterom vrši tortura, a Slavnić se dotakao toga.

- On ima prava da kaže šta hoće. Tako opravdava neuspeh, što nema veze sa mozgom. Kada je neko najbolji igrač, naravno da će protivnička ekipa najviše da obrati pažnju više na njega nego na druge. Ne slažem sa Obraodvićevom izjavom, ali ko gubi ima pravo da se ljuti - istakao je Zoran Slavnić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Igor

04.06.2024 15:19

Ti ćeš da kažeš da neko ima kompleks,sedi i uhvati se za uši babuni,a partizan nije bio ni jednom oštećen,a je li treba Teodosić da dobije tehničku što je prišao sudiji i urla mu na uvo,govedo jedno!?

sjdjdjdjfkf

04.06.2024 16:33

kako izvrtanje cinjenica ovog rijaliti indijanca!! partizan surovo pokraden !! idi kuci ne brukaj se teletabisu

Dado

04.06.2024 23:19

Reče neko ko je nikakav ni trener a ni roditelj....

Gijon

04.06.2024 23:20

Kad covek prolupa pod stare dane,mada on nikad i nije bio u vinklu