NIJE DUGO BIO BEZ ANGAŽMANA: Majk Tobi ima novi klub!

Autor:

Sport

10.06.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenački reprezentativac ekspresno pronašao novi klub.

NIJE DUGO BIO BEZ ANGAŽMANA: Majk Tobi ima novi klub!

Foto: Starsport

Doskorašnji centar Crvene zvezde, Majk Tobi, mogao bi da nastavi svoju karijeru u Španiji, zemlji u kojoj je proveo gotovo čitav svoj košarkaški put. Nedugo nakon rastanka sa crveno-belima, španski portal "Relevo" plasirao je informaciju da je Tobi blizu prelaska u ekipu Gran Kanarije.

Američki centar, koji ima i slovenačko državljanstvo, napušta mali Kalemegdan kao slobodan igrač, nakon što je Crvena zvezda odlučila da ne produži saradnju s njim. U protekloj sezoni, Tobi je beležio prosečan učinak od 3,7 poena uz 2,3 skoka u Evroligi, što je daleko ispod očekivanja od igrača njegovog kalibra.

Reprezentativac Slovenije proveo je sedam godina na Pirinejima, nastupajući u dva navrata za Valensiju, Tenerife, kao i Barselonu, iz koje je stigao u Beograd. Tokom svoje karijere, Tobi je ostavio značajan trag u španskoj košarci, a njegovo iskustvo može biti od velike koristi za ekipu Gran Kanarije ukoliko dođe do potpisivanja ugovora.

Već zimus su mediji spekulisali o mogućem prelasku Majka Tobija u ekipu Gran Kanarije, nakon što je postalo jasno da se njegova epizoda u Crvenoj zvezdi bliži kraju. Iako su te priče tada demantovane, sada, kada je Tobi dobio čiste papire, ponovo su aktuelizovane, te se uskoro može očekivati potpis ugovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading