VRATIO SE KUĆI I DRUGI NBA IGRAČ: Evo da li će Dončić igrati za reprezentaciju (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

25.06.2024

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah se priključio treninzima.

VRATIO SE KUĆI I DRUGI NBA IGRAČ: Evo da li će Dončić igrati za reprezentaciju (FOTO+VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Slovenački košarkaš Luka Dončić, nakon poraza u finalu NBA lige sa ekipom Dalas Maveriksa, nije uzimao odmor već se odmah vratio reprezentativnim obavezama. Samo nedelju dana nakon poslednje utakmice finala, Dončić je stigao u Evropu gde se pridružio saigračima u reprezentaciji Slovenije. Košarkaški savez Slovenije je objavio snimak Dončića kako dolazi u hotel, najavljujući njegov povratak, a nekoliko sati kasnije objavljena je i slika sa treninga, jasno pokazujući da je Dončić odmah spreman da se stavi na raspolaganje selektoru i timu.

 

 


Iako još uvek nije potvrđeno da li će Dončić igrati za reprezentaciju ovog leta, njegov angažman na treningu jasno ukazuje da je spreman da se pridruži ekipi. Košarkaše Slovenije očekuje naporno leto, počevši od kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Parizu, koji se održava od 2. jula u Atini. Slovenija će se takmičiti u grupi sa Hrvatskom i Novim Zelandom, a samo pobednik turnira će obezbediti plasman na Olimpijske igre.

 

 

 

 


Luka Dončić je više puta pokazao svoju odanost reprezentaciji Slovenije, a njegov brzi povratak nakon finala NBA lige jasno govori o njegovom osećaju odgovornosti prema nacionalnom timu. Njegovo prisustvo na kvalifikacionom turniru dodatno će ojačati timsku igru i motivisati saigrače.

Uzbuđenje oko Dončićeve uloge u reprezentaciji Slovenije dodatno će pojačati interesovanje za nadolazeće takmičenje, a navijači će sa nestrpljenjem pratiti Dončićevu igru i doprinos timu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading