NIŠTA OD BASKONIJE! Smailagić ODLAZI kod bivšeg trenera Partizana!

Autor:

Sport

22.06.2024

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika rekonstrukcija u Humskoj.

NIŠTA OD BASKONIJE! Smailagić ODLAZI kod bivšeg trenera Partizana!

Foto: Starsport

Alen Smailagić

Litvanski Žalgiris iskazao je svoje interesovanje za Alena Smailagića, košarkaša Partizana, čiji je ugovor istekao ovog leta.

Postoji velika nedoumica da li će bivši igrač Golden Stejt Voriorsa ostati deo crno-belih, a trener evroligaša Andrea Trinkijeri vidi ga kao zamenu za Rolandsa Šmitsa, koji će pojačati ekipu Efesa.

Smailagić je stigao u Partizan pre tri godine, istovremeno sa dolaskom legendarnog trenera Željka Obradovića. Njegove najbolje partije pružene su prošle sezone kada je ekipa crno-belih igrala sjajnu košarku i bila veoma blizu plasmana na fajnal-for Evrolige. Očekuje se da će srpski i regionalni vicešampion pretrpeti značajne promene ovog leta, s obzirom da su klub već napustili Kevin Panter (Barselona) i Zek Ledej (Olimpija Milano), dok se očekuje i odlazak Džejmsa Nanelija.

Foto: Starsport

Andrea Trinkijeri

Ova vest je izazvala veliko interesovanje među navijačima Partizana, ali i ljubiteljima košarke širom Evrope. Mnogi su uznemireni mogućim odlaskom iskusnog krilnog centra, kojeg je u svojim redovima želela i španska Baskonija.

Smailagićeva budućnost ostaje neizvesna dok se očekuje rasplet situacije oko njegovog potencijalnog transfera u Žalgiris. On je, podsetimo, prošle sezone osvojio AdmiralBet ABA ligu sa crno-belima. Navijači Partizana s nestrpljenjem iščekuju zvaničnu potvrdu da li će ostati u klubu ili će započeti novu fazu karijere u inostranstvu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading