SLAVLJE U HUMSKOJ! Košarkaš Partizana POTPISAO najvažniji UGOVOR! (FOTO)

Autor:

Sport

22.06.2024

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugogodišnju vezu ozvaničili su brakom.

SLAVLJE U HUMSKOJ! Košarkaš Partizana POTPISAO najvažniji UGOVOR! (FOTO)

Foto: Starsport

Tokom današnjeg dana pojavila se informacija da bi Alen Smailagić mogao da pojača Žalgiris, koji sa klupe predvodi bivši trener Partizana Andrea Trinkijeri.

Ipak, dok se to ne desi, ljubimac grobara odlučio je da potpiše najvažniji ugovor u životu i stane na "ludi kamen".

Nekadašnji as Golden Stejt Voriorsa venčao se sa svojom dugogodšnjom izabranicom,  Asijom Mumdžić iz Novog Pazara , a srećni par se pohvalio fotografijom na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen/Insatgram

Asija Mumdžić i Alen Smailagić

Smailagić je prethodne sezone za Partizan u Evroligi za crno-bele prosečno beležio 5,5 poena, 2,2 skoka i 0,6 asistencija.

On je imao zanimljiv košarkaški razvoj, pošto je direkto iz Beka 2018. godine prešao u Santa Kruz Voriorse na Draftu Razvojne NBA lige, da bi potom bio odabran i na galvnom NBA draftu od strane Golden Stejta.

Inače, treba reći da će Smailagić ukoliko napusti Partizan biti peti košarkaš koji će otići iz Obradovićevog tima. Prethodno su to učinili kapiten Kevin Panter, Zek Ledej, Džejms Naneli i Frenk Kaminski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading