OBRADOVIĆ NE STAJE! Partizan poslao ponudu - stiže PAKLENO pojačanje! Grobari ga ODLIČNO poznaju!

Autor:

Sport

22.06.2024

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli renoviraju ekipu za sledećeu sezonu.

OBRADOVIĆ NE STAJE! Partizan poslao ponudu - stiže PAKLENO pojačanje! Grobari ga ODLIČNO poznaju!

Foto: Starsport

Uzbudljive promene očekuju navijače Partizana, jer je klub odlučio da se reši velikog broja igrača i dovede nove snage. Što se tiče pridošlih pojačanja, na spisku su franucski plejmejker Frenk Ntilikina i danski reprezentativac Ife Lundberg koji je stigao iz Virtusa (Bolonja).

Prema informacijama dobro obaveštenog novinara Arela Ginsbera, crno-beli su poslali ponudu ugovora košarkašu Olimpijakosa, Najdželu Vilijamsu-Gosu.

Reč je o bivšem igraču Partizana, koji je ostao u srcima grobara partijama tokom sezone 2017/18, navodno je nezadovoljan statusom u grčkom vicešampionu i spreman je da potraži novu sredinu.

Srpski i regionalni vicešampion je izbio u prvi plan zbog toga što Vilijams-Gos često spominje navijače kluba iz Humske u pozitivnom kontekstu. Očekuje se da će Amerikanac uskoro doneti odluku o svom transferu.

 

 

Prošle sezone, Vilijams-Gos je beležio prosečno 9.1 poen, 2.3 skoka i 3.3 asistencije, kao i 1.2 ukradene lopte po meču. Pre dolaska u Olimpijakos, Najdžel je imao uspešnu avanturu u Real Madridu, sa kojim je osvojio Evroligu.

Tokom dosadašnje karijere, američki košarkaš je nastupao još za Lokomotivu Kuban i Jutu Džez, tokom boravka u NBA ligi.

Crno-bele su do sada, podsetimo, napustili: kapiten Kevin Panter, Zek Ledej, Frenk Kaminski, Džejms Naneli, Pi Džej Doužer, ugovor je istekao Danilu Anđušiću...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading