ZVANIČNO: ZVEZDA I PARTIZAN IGRAJU EVROLIGU I SLEDEĆE SEZONE! Evo ko je "leteo" umesto večitih!

Autor:

Sport

17.06.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za srpsku košarku!

ZVANIČNO: ZVEZDA I PARTIZAN IGRAJU EVROLIGU I SLEDEĆE SEZONE! Evo ko je "leteo" umesto večitih!

Foto: Starsport

Crvena zvezda i Partizan će se naći među 18 klubova učesnika u Evroligi u sezoni 2023/24, zvanično je potvrđeno na oficijalnim društvenim mrežama Evrolige!

Ono o čemu se nedeljama spekulisalo sada se ispostavilo tačnim - iz elite "letela" je Valensija koja će naredne godine igrati u Evrokupu.

Nakon dugo strepnje večitih da li će se naći u Evroligi i sledeće sezone, sada i crveno i crno-beli mogu da odahnu, a ova zvanična odluka se vrlo verovatno čekala i kako bi se krenulo sa pojačanjima, pa u narednim danima treba očekivati ono što navijači najviše vole - "bombe" u vidu pojačanja.

Podsetimo, U Evroligi se ništa neće promeniti do 2040. godine. Dakle, zacementirani su vlasnici Evrolige Real, Barselona, Baskonija, Efes, Fenerbahče, Olimpijakos, Panatinaikos, Žalgiris, Makabi, Armani, Bajern i Asvel, a među vlasnicima je i CSKA, ali je pitanje kada će opet zaigrati u takmičenju. dakle, iz kombinacija je ispala Alba, koja je pokušavala da izdejstvuje višegodišnju licencu. Doduše, bez nje će u narednih 16 godina izgledno biti i Crvena zvezda i Partizan, pa će iz godine u godinu morati da kukaju Evroligi i da traže prohodnost i specijalnu pozivnicu.

Ove godine je to prošlo, uz uplaćeno "milionče" koliko je objavljeno da bi trebalo da se pošalje na račun Evrolige kako bi se igrala još jedna godina u eliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading