GROBARI KIPE OD BESA: OVO JE KRAĐA: Navijači Partizana OPTUŽILI SUDIJE da su im OTELE POBEDU protiv Zvezde

Autor:

Sport

04.06.2024

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan trenutak iz meča je izazvao posebnu polemiku.

GROBARI KIPE OD BESA: OVO JE KRAĐA: Navijači Partizana OPTUŽILI SUDIJE da su im OTELE POBEDU protiv Zvezde

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan sa 89:88 u prvoj utakmici finalne serije Košarkaške lige Srbije u hali "Aleksandar Nikolić", pa će već u sredu imati priliku da odbrane titulu, ako slave u Beogradskoj areni i osmim trijumfom u nizu nadijgraju večitog rivala, opet u njegovoj kući. Međutim, navijači crno-belih su besni posle još jednog tesnog poraza i opet optužuju sudije da su ih pokrale.

Konkretno, ovaj put povod je to što su arbitri na osam sekundi do kraja svirali faul u napadu Zeku Ledeju prilikom borbe za ofanzivni skok nakon promašene trojke Avramovića. On je iz skok-šuta postigao koš i imao bi i dodatno slobodno bacanje, ali su sudije rekle da je odgurnuo Mitrovića. Baš zbog toga su grobari pobesneli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pbg.tv 📺⚫⚪ (@pbg.tv)

 

- Poništeni koš Zeka Ledeja za vođstvo Partizana osam sekundi pred kraj prve utakmice finalne serije Superlige. Sudije Jovčić, Obrknežević i Jevtović dosudile su faul u napadu, posle čega je Crvena zvezda u neizvesnoj završnici sačuvala prednost i pobedila - glasio je inicijalni komentar na Instagram stranici Partizanve televizije, a onda su usledili komentari besnih grobara:

- Ovde ni Frankov Real ne bi mogao dobiti…Šta je ovo sva sili nebeska je li ovo ikad bilo.

- Komentator je sam rekao da ovo nije faul i da je koš trebao da važi.

- Skupljamo staro železo, stare bojlere, mašine i Krademo. A i fatamorgana. Koji lopovluk.

- Au bre, pa ovo je situacija za pobedu. Sudija je grešio na obe strane, ali ovo je trenutak za pobedu, a ovde nema ni govora o faulu. 

- Čovek ga je nadskočio uzeo loptu prvi i dao koš, ovo nije faul ni u Evropi ni u NBA  - samo su neki od komentara besnih grobara.

Republika

Foto: Starsport

Još jedna pobeda i nova titula: Košarkaši Zvezde

Ni delije im nisu ostale dužne na istoj objavi i počele su da ih ismevaju.

Čist faul... Ovo u NBA nije faul, ali u Evropi se ovo svira kao faul!! Jedino da se u određenim situacijama koristi NBA pravilnik ne bi li grobari bili zadovoljni. Molimo Čovića da ekipa napusti ovu seriju da damo kmekavcima jedan trofej. Nek pričaju unucima.

- Čudna je ta fizika i kako čovek koji skoči vertikalno uspe da završi 2-3m dalje?! Koji ste vi vašar... Ajde, nastavite sa kuknjavom - komentari su zvezdaša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Ja

04.06.2024 11:43

Pitajte Vladu Đurovića o sudijama,on je uvek bio navijački objektivan