SFEROPULOS SUMIRAO SEZONU! Evo gde je nastao PREOKRET, a šta je REKAO svojim asistentima!

Autor:

Sport

15.06.2024

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki stručnjak zadovoljan urađenim u prethodnom ciklusu.

SFEROPULOS SUMIRAO SEZONU! Evo gde je nastao PREOKRET, a šta je REKAO svojim asistentima!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos, označio je ključne momente koji su obeležili sezonu i doprineli osvajanju triple krune, u Kupu "Radivoja Koraća", Superligi Srbije i AdmiralBet ABA ligi.

U velikom intervjuu za klupski sajt, Janis Sferopulos je istakao da je prekretnica sezone bio Kup, gde je ekipa pokazala izuzetnu želju za pobedom i uspela da trijumfuje čak i bez kompletnog rostera na raspolaganju.

Posebno je istakao značaj povratka povređenog Teodosića u polufinalu, čime je doprineo uspehu ekipe.

Foto: Starsport

Sferopulos sa igračima Crvene zvezde

- Smatram da je preokret upravo Kup. Odigrali smo veoma dobro, bili smo fokusirani, čitav tim je želeo da pobedi, a ni tada nismo imali ceo roster na raspolaganju. Verovatno se sećate da je Teodosić bio povređen i da nije igrao četvrtfinale, čak nije ni bio na utakmici sa nama, već je ostao u Beogradu zbog terapija. Došao je za polufinale i odigrao samo nekoliko minuta i onda je odigrao odličnu finalnu utakmicu, ne samo on već i ceo tim, i svi su oni pokazali ogromnu želju za pobedom, svi su želeli da osvoje trofej i smatram da je to bila ta prelomna tačka o kojoj pričamo - rekao je grčki stručnjak za klupski sajt i nastavio:

- Utakmicu protiv Derbija smo počeli vrlo loše, ali ne mislim da je to prelomna tačka, jer kada smo završili utakmicu, rekao sam svojim pomoćnim trenerima da ćemo sigurno osvojiti prvenstvo. Baš sam tako rekao, tim rečima, jer igrati takvu utakmicu, tešku utakmicu, ne odustati iako nismo igrali dobro i pobediti-to mi je pokazalo da sigurno osvajamo ABA ligu i to je ono što se i desilo - istakao je Janis Sferopulos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading