OSTOJA MIJIALOVIĆ SUMIRAO SEZONU! "Nismo ZADOVOLJNI"! Evo koga je OKRIVIO za loše rezultate!

Autor:

Sport

07.06.2024

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli ostali bez trofeja u sva tri takmičenja.

OSTOJA MIJIALOVIĆ SUMIRAO SEZONU! "Nismo ZADOVOLJNI"! Evo koga je OKRIVIO za loše rezultate!

Foto: Starsport

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, detaljno je analizirao proteklu sezonu kluba, napomenuvši da rezultati nisu bili u skladu sa očekivanjima.

Posebno je prvi čovek crno-belih naglasio teškoće oko postizanja ciljeva u Evroligi, odbrani AdmiralBet ABA lige i osvajanju trofeja u Superligi Srbiji. Izrazio je posebno razočaranje porazima u večitim derbijima, naglasivši da je sezona definitivno bila neuspešna.

- Teško mi pada svaki poraz, a posebno poraz u večitim derbijama. Sezona je bez ikakve dileme neuspešna. Želeli smo u TOP 8 fazu Evrolige, želeli smo da odbranimo AdmiralBet ABA ligu, borimo se za trofeje u Srbiji. Nismo uspeli u tome, a potajno sam se nadao da možemo i više u odnosu na prethodnu sezonu, kada smo bili jako blizu plasmana na finalni turnir Evrolige, kada smo osvojili AdmiralBet ABA ligu, ali… - rekao je predsednik Partizana, pa nastavio:

Foto: Starsport

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović

- Ali, nismo odradili prelazni rok onako kako smo se nadali. Nismo imali željenu hemiju, a samim tim ni rezultate.

Ostoja Mijailović je nastavio sa izlaganjem:

- Za sve vreme mog boravka u Partizanu, ponosan sam na dve sezone. Na prošlu kada je malo sreće, malo koncentracije nedostajalo da stignemo do finalnog turnira Evrolige i na sezonu koju je prekinula korona, pa je sve što smo ostvarili, a ostvarili smo mnogo, palo u vodu. Partizan je moj dečački san. Kao klinac sam navijao za Partizan. Radi se o jednoj velikoj organizaciji, o kulturi, klubu koji je ispisao istoriju ne samo u sportskom smislu - nastavio je Mijailović, pa zaključio na ovu temu:

- Kada se pojavila prilika da postanem predsednik Partizana pre sedam godina, bio sam iznenađenjen, tražio sam da razmislim. Klub je bio u velikom problemu, dug je bio deset miliona evra, a budžet nešto viši od milion evra. Imali smo blokade zbog neplaćanja igrača, imali smo tantalove muke da stignemo do pozitivne nule za dve godine. Ali, ja sam rođen na selu i navikao sam da se borim. Neko je rođen pod staklenim zvonom, a neko je rođen da se bori od detinjstva pa nadalje. Kada sam ušao u Partizan, ja sam bio svestan da je odgovornost za sve što se bude dešavalo moja. Imao sam podršku ljudi iz države, stigli su privatni sponzori, počeli smo da ostvarujemo vrhunske rezultate od prodaje ulaznica, klub je postepeno počeo da se stabilizuje i napreduje. Jedna od ključnih koraka na putu ka onome što je Partizan danas, je prelazak iz dvorane „Pionir“ u „Arenu“. Bio je to projekat, koji je sa sobom nosio rizik, ali se rizik isplatio - istakao je Ostoja Mijailović, predsednik Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading