VANREDNO OBRAĆANJE SFEROPULOSA! Trener Zvezde OTKRIO najveću ŽELJU!

Autor:

Sport

07.06.2024

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli osvojili "tripletu" u tek završenoj sezoni.

VANREDNO OBRAĆANJE SFEROPULOSA! Trener Zvezde OTKRIO najveću ŽELJU!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Crvena zvezda ostvario je ogroman uspeh osvajanjem "triplu krune" u ovoj sezoni, a jedan od ključnih faktora za ovaj podvig bio je trener Janis Sferopulos.

Grčki stručnjak preuzeo je vođstvo nad timom na početku sezone, zamenivši Duška Ivanovića, i uspeo je da ih dovede do istorijskog uspeha.

U svojoj izjavi na društvenoj mreži "X", Sferopulos je čestitao celoj organizaciji Zvezde na postignutom uspehu, istakavši naporan rad igrača, osoblja, menadžmenta, predsednika i upravnog odbora.

 

- Toliko sam ponosan na sve vas, jako sam srećan zbog našeg kluba i navijača - istakao je Sferopulos, naglašavajući koliko mu znači podrška koju je dobio od navijača.

Janis Sferopulos je brzo postao miljenik navijača Crvene zvezde, a njegova posvećenost i strast prema klubu osvojili su srca delija. Njegova poruka na društvenoj mreži samo je potvrdila koliko mu je stalo do kluba i koliko ceni podršku koju je dobio od navijača.

Očigledno je da se Sferopulos odlično adaptirao na život u Srbiji, te se očekuje da će ostati u klubu i naredne sezone. Njegova strast prema timu i igračima, kao i podrška koju je dobio od navijača, čine ga važnim faktorom u daljem razvoju kluba.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading