NOVAKOV BRAT O POTPISU ISTORIJSKOG UGOVORA! Đorđe Đoković PROGOVORIO o budžetu Dubaija!

Autor:

Sport

28.05.2024

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

AdmiralBet ABA liga dobila novog člana.

NOVAKOV BRAT O POTPISU ISTORIJSKOG UGOVORA! Đorđe Đoković PROGOVORIO o budžetu Dubaija!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Dubai i zvanično je postao deo AdmiralBet ABA lige, u kojoj će učestvovati od sezone 2024/2025.

U skladu sa tim, regionalno takmičenje prošireno je na 16 klubova, te će u narednom ciklusu biti odigrano 30 kola u ligaškom delu.

Đorđe Đoković, potpredsednik i direktor tima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i brat najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, pričao je o budžetu i finansijama novog učesnika na Jadranu.

Foto: Starsport

Đorđe Đoković i Dejan Kamenjašević, direktorski tandem Dubaija

- Rano smo krenuli sa ugovorima, prvo smo završili halu - rekao je Đoković okupljenim medijima u "Kraun Plazi", a potom nastavio:

- Budžet će biti razlika, ako budemo igrali samo AdmiralBet ABA ligu ili drugu. Sad pravimo ekipu za AdmiralBet Aba ligu od igrača iz regiona. Ako se reši pozitivno pitanje licence za drugo takmičenje, onda ćemo morati da vidimo - istakao je najmlađi brat prvog tenisera sveta.

Na kraju je najavio dobru afirmaciju ovog grada:

- Želimo da prikažemo Dubai u pozitivnom svetlu, kako bi zdrava klupska organizacija trebalo da izgleda. Da budemo najbolji ambasadori grada. Nismo došli da se razbacujemo parama. Da ne kupujemo Tavaresa za 8 miliona evra, već da se finansirsmo iz svojih izvora - zaključio je Đorđe Đoković, potpredsednik i direktor Košarkaškog kluba Dubai.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Gafur

28.05.2024 21:37

Sad djokovici igraju I kosarku,svi sportisti,neznamo jesu li I deda I baba se bavili sportom,

dule

29.05.2024 09:07

Kada imaš novac niko te ne pita za rezultate. Dođeš iz zemlje u kojoj je košarka sport sa druge planete i hoćeš da igraš najjaču ligu. Drugo, Đokovići što niste uložili novac u Metalac iz Valjeva ili Borac iz Čačka nego u Dubai. Koliko god sam podržavao ovu porodicu sad sam ih omrzao