OLIMPIJSKO ZLATO SE KUJE U SOMBORU: Nacija je u transu - Nikola Jokić se već pojavio na terenu! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.06.2024

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme su za njega već počele...

OLIMPIJSKO ZLATO SE KUJE U SOMBORU: Nacija je u transu - Nikola Jokić se već pojavio na terenu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Nikola Jokić

Nakon što je ove godine osvojio titulu najkorisnijeg igrača NBA lige, Nikola Jokić se vratio u svoj rodni Sombor kako bi se odmorio i uživao u vremenu provedenom sa porodicom i prijateljima. Iako se nalazi usred priprema za Olimpijske igre u Parizu sa reprezentacijom Srbije, Jokić pronalazi vreme da se opusti na svoj način.

Nedavno je viđen u noćnom provodu sa svojim prijateljem Bobijem, a takođe je uživao u društvu kapitena Srbije, Bogdana Bogdanovića. Njih dvojica su zajedno uživali gledajući trke konja, pokazujući da i najveće sportske zvezde imaju neobične hobije i uživaju u raznovrsnim aktivnostima van terena.

Međutim, ono što Jokiću najviše prija jeste povratak na teren i igra sa svojim starim drugovima iz kraja. Njegova ljubav prema košarci i dalje je neizmerna, a igra sa prijateljima ga vraća u vreme kada je tek počinjao da sanja o velikim košarkaškim uspesima.

 

 

Nikola Jokić, i pored svog svetskog uspeha, ostaje veran svojim korenima i pronalazi radost u jednostavnim stvarima poput druženja sa prijateljima i igre koju voli od detinjstva. Sombor će uvek biti njegov dom, a njegova skromnost i ljubav prema košarci čine ga omiljenim i van terena.

Da podsetimo, košarkašku reprezentaciju Srbije ovog leta očekuje učešće na Olimpijskim igrama u Parizu. "Orlovi" su voljom žreba svrstani u grupu C gde će se sastati sa selekcijama Sjedinjenih Američkih Država i Južnog Sudana, a poslednji protivnik biće poznat nakon kvalifikacija koje su na programu u periodu od 2. do 7. jula.

Srpska reprezentacija nije učestvovala na prethodnom olimpijskom turniru, a u Brazilu 2016. godine poraženi su od SAD-a u borbi za zlatnu medalju rezultatom 96:66.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading