OVO NIKAKO NE VALJA: Grobari poslali KATASTROFALAN SIGNAL EVROLIGI! Da li će PREKID UTICATI na učešće VEČITIH U ELITI?

Autor:

Sport

05.06.2024

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ružne scene u Areni koje bi mogle da budu ekser u mrtvački sanduk za srpske predstavnike.

OVO NIKAKO NE VALJA: Grobari poslali KATASTROFALAN SIGNAL EVROLIGI! Da li će PREKID UTICATI na učešće VEČITIH U ELITI?

Foto: Starsport

Cirkus u večitom derbiju! Poražavajući momenti i scene u najznačajnijem košarkaškom klupskom obračunu u Srbiji dobili su novo poglavlje.

Druga utakmica finala Košarkaške lige Srbije između Partizana i Crvene zvezde prekinuta je pri vođstvu domaćih dvocifrenom prednošću u Beogradskoj Areni.

Prekid je nastao nakon što su "grobari" sramotno vređali predsednika Crvene zvezde Nebojšu Čovića i njegovu suprugu, a nisu istim ili sličnim povicima štedeli ni najbolje igrače crveno-belih Miloša Teodosića, Nemanju Nedovića.

Sudijska trojka Nikolić, Juras i Ćalić nisu imali drugu opciju osim da zaustave utakmicu dok se sramotno i nesportsko ponašanje ne prekine, a igrači gostujućeg tima momentalno su se uputili u svlačionicu. Uzalud su bile molbe i apeli Uroša Trifunovića i ostalih upućeni navijačima da se na tome zaustave. Kako saznajemo, odluka je pala da meč bude nastavljen sutra, ali to neće ići u prilog kada se bude donosila odluka o učešću večitih u Evroligi.

Naime, direktor Evrolige Paulijus Motiejunas nedavno je upozorio Zvezdu i Partizan sledećim rečima.

- Srpsko tržište je neverovatno i veoma važno za Evroligu. Ali niko ne želi ono što smo videli na nedavnom ABA finalu, to ni za koga nije dobro. Ukupan utisak iz prisustva dva srpska tima je pozitivan, međutim, ovaj incident između dva evroligaška tima u lokalnoj ligi ne pomaže - rekao je izvršni direktor Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading