SKANDAL! Uhapšen najbolji košaršaš Panatinaikosa!

Autor:

Sport

15.06.2024

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije stigao ni zube da sredi.

SKANDAL! Uhapšen najbolji košaršaš Panatinaikosa!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Panatinaikos je u petak uveče osvojio šampionsku titulu pobedivši KK Olimpijakos u finalu posle dosta drame, utakmica je bila puna neizvesnosti i rešena je u poslednjim sekundama, a nepunih 24 sata kasnije dobili su loše vesti.

Ključni igrači sinoćne utakmice su pored Kostas Slukasa, bili Matijas Lesor, Kendrik Nan i Džerijan Grant koji su imali veliki doprinos u ovoj pobedi. Lesor je završio meč sa čak 15 poena, dok su i Nan i Grent postigli po ozbiljnih 13 poena. Njihova staložena igra i odbijanje veoma opasnih napada gostiju bili su od presudnog značaja za konačan zasluženi trijumf Panatinaikosa.

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač Panatinaikosa je uhapšen. Kendrika Nana je lokalna policija uhapsila u atinskom predgrađu nakon verbalnog sukoba sa svojom suprugom. Posle onako dramatične utakmice i gubitka zuba na terenu nakon što se bacio za loptu pred kraj utakmice, za manje od 24 časa je postigao i da bude priveden.

Supruga Kendrika Nana nije želela da podnese krivičnu prijavu, ali prema grčkom zakonu policija je morala da ga privede. Međutim, ubrzo nakon toga je pušten bez optužnice i ostavio je policiji izjavu.

Kako javlja Eurohoops, on se posle izlaska iz stanice uputio ka zubarskoj ambulanti kako bi napokon sredio izbijene zube.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading