OSVANUO URNEBESAN SNIMAK JOKIĆA SA TARE! Pogledajte kako ĐUSKA uz Čolu!(VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.06.2024

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već je spreman za Olimpijske igre.

OSVANUO URNEBESAN SNIMAK JOKIĆA SA TARE! Pogledajte kako ĐUSKA uz Čolu!(VIDEO)

Foto: Instagram.com/printscreen/snezanasulovic

Srbija je čekala i konačno dočekala toliko željenu informaciju. Nikola Jokić će obući dres sa nacionalnim grbom i predvodiće "orlove" u pohodu na zlatnu medalju na predstojećoj smotri svetskog sporta.

Kolika je važnost učešća najkorisnijeg igrača NBA lige na predstojećim Olimpijskim igrama, govori i podatak da je i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić nedavno uputio molbu Jokiću da se odazove pozivu pod nacionalnu zastavu, a nakon pozitivnog odgovora jasno je da želje kompletne nacije dosežu najviše moguće domete.

Nakon naporne NBA sezone, centar Denvera, Nikola Jokić, odlučio je da maksimalno iskoristi vreme za odmor i opuštanje. Iako je njegovo ime našlo mesto na spisku selektora Svetislava Pešića za Olimpijske igre u Parizu, Jokić je odlučio da se posveti uživanju pre nego što se ponovo posveti treninzima i takmičenjima.

Jedan od najboljih košarkaša na svetu proveo je vreme uživajući u aktivnostima van terena. Bio je viđen na raftingu na Tari, pokazujući svoju avanturističku stranu, kao i na konjskim trkama u Švedskoj, gde je imao priliku da se opusti i uživa u sportskom duhu.

Nedavno se pojavio snimak iz kafane u Somboru na kojem se vidi Nikola Jokić u odličnom raspoloženju. Uz poznatu pesmu Zdravka Čolića "Mjerkam te, mjerkam", Jokić je pokazao svoj neodoljivi šarm i ljubav prema domaćoj muzici, dok je uživao u atmosferi kafanskog provoda.

 

 

Iako uživa u zasluženom odmoru, Nikola Jokić je svestan važnosti Olimpijskih igara u Parizu. Očekuje se da će svojim umećem i iskustvom doprineti timu Srbije na najvećoj svetskoj sportskoj smotri. Olimpijske igre u Parizu počinju 26. jula i traju do 11. avgusta, a fanovi sa nestrpljenjem iščekuju Jokićev nastup na ovoj prestižnoj sportskoj manifestaciji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading