GROBARI, OBRATITE PAŽNJU! Partizan izdao VAŽNO SAOPŠTENJE!

Autor:

Sport

09.06.2024

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli puštaju obavestili navijače o obnavljanju sezonskih ulaznica.

GROBARI, OBRATITE PAŽNJU! Partizan izdao VAŽNO SAOPŠTENJE!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan obavestio je svoje navijače putem društvene mreže "X" da su dobili pozivnicu za učešće u Evroligi, što je izazvalo veliko interesovanje među grobarima.

Ova vest je došla kao veliko ohrabrenje za izabranike Željka Obradovića, koji su minulu sezonu završili bez osvojenog trofeja, a nisu uspeli ni da se plasiraju u plej-in fazu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Bitna informacija koju su navijači mogli da saznaju putem društvenih mreža jeste da će obnova i izdavanje novih članskih karata trajati do 10. juna u 23:59. Takođe, klub je obezbedio detaljan vodič kako bi se otklonile sve nedoumice u vezi sa procesom obnove članskih karata.

Posebno je istaknuto da svako ko poseduje člansku kartu ima pravo preče kupovine sezonske karte, te da je to važan korak ka obezbeđivanju mesta za celu narednu sezonu.

 

 

Nakon prošlogodišnjih neuspeha, navijači Partizana se nadaju boljim rezultatima u narednoj sezoni. Klub je postavio visoke ciljeve, a očekuje se da će sa novim sastavom i pojačanjima moći da ostvari bolje rezultate kako u domaćem prvenstvu, tako i na međunarodnoj sceni.

Crno-beli su podsetimo, poraženi sva tri puta od večitog rivala Crvene zvezde. Najpre u niškom Čairu, u "Kupu Radivoja Koraća", potom u finalu AdmiralBet ABA lige s maksimalnih 0:3, dok su finalnu seriju Superlige Srbije izgubili u drugom meču, jer su odbili da se vrate na parket i nastave meč, pri vođstvu protiv najvećeg rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading