HEZONJA DONEO ODLUKU KOJU NIKO NIJE OČEKIVAO! Evo gde će Hrvat nastaviti karijeru!

Autor:

Sport

06.06.2024

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pisalo se da ide u PAO sigurno, ali...

HEZONJA DONEO ODLUKU KOJU NIKO NIJE OČEKIVAO! Evo gde će Hrvat nastaviti karijeru!

Foto: Starsport

Mario Hezonja blizu ostanka u Real Madridu

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja nalazi se na korak od produženja saradnje sa španskim gigantom Real Madridom. Iako su u proteklom periodu kružile brojne spekulacije o njegovom dogovorenom ugovoru sa bivšim klubom Panatinaikosom, čini se da su on i Florentino Perez našli zajednički jezik i da će jedan od najsjajnijih igrača kraljevskog kluba ipak ostati u Madridu.

Prioritet - Ostanak u glavnom gradu Španije

Hezonja je isticao da mu je prioritet ostanak u glavnom gradu Španije, gde je stigao 2022. godine. Njegova prva sezona u Realu bila je izuzetno uspešna, što je kulminiralo osvajanjem titule u Evroligi. Ove sezone, Hrvat je bio ključni igrač koji je doprineo plasmanu Reala u finale, iako su nažalost izgubili od Panatinaikosa.

Hezonjina statistika


U protekloj sezoni Evrolige, Hezonja je ostvario impresivne statističke rezultate, beležeći prosečno 13,5 poena, 4,6 skokova, 0,9 asistencija i jednu ukradenu loptu po meču. Ovaj doprinos igri Real Madrida bio je od ključnog značaja tokom sezone.

Budućnost u Realu

Očekuje se da će Hezonja uskoro staviti paraf na dvogodišnji ugovor sa Real Madridom, čime će obezbediti svoje mesto u timu i naredne sezone, te nastaviti da doprinosi uspesima "kraljevskog" kluba. Ova vest će sigurno rastužiti navijače Partizana koji su se nadali da bi Hrvat mogao da pođe putem Beograda ukoliko ne izabere Atinu kao sledeću destinaciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Djore

06.06.2024 16:06

A simpatije prema klubu ljubavi. No, no, no. Saberi se momce ne vidis gde ti je buducnost. Patice lijepa vasa.