OGROMAN UDARAC ZA PARTIZAN: Baskonija KRADE miljenika "grobara"!

Autor:

Sport

13.06.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkašu stigla ponuda nakon što mu je istekao ugovor u Humskoj.

OGROMAN UDARAC ZA PARTIZAN: Baskonija KRADE miljenika "grobara"!

Foto: Starsport

Zek Ledej i Alen Smailagić

Humska je uzburkana novim vestima o budućnosti Alena Smailagića, sjajnog igrača koji je obeležio protekle sezone u dresu Partizana. Prema informacijama koje su preneli španski mediji, Baskonija je poslala ponudu košarkašu, što bi moglo da znači da će se Smailagić uskoro preseliti u Vitoriju.

Smailagić je stigao u Partizan pre tri godine i brzo privukao pažnju ljubitelja košarke svojim talentom i potencijalom. Međutim, ovog leta mu je istekao ugovor sa ekipom crno-belih, a njegova minutaža tokom protekle sezone je bila promenljiva. Igrao je 31 utakmicu u Evroligi, sa prosečno 16 minuta provedenih na parketu, ostvarujući 5.5 poena, 2.2 skoka i 0.6 asistencija po meču.

Prethodne sezone, Smailagić je imao značajniju ulogu u ekipi, pružajući neke sjajne partije. Naročito nakon što je Humsku napustio Matijas Lesor. Baskonija je već u prošlosti pokazala da ume da neguje talente i pruži im priliku za napredak, a dovođenje dva pojačanja ovog leta dodatno ukazuje na ambicije ove ekipe.

Dolazak u španski tim Baskonija mogao bi da predstavlja novi izazov za Smailagića, koji bi imao priliku da pokaže svoj potencijal u jednoj od najjačih evropskih liga. Sa već dovedenim pojačanjima poput Kamarija Boldvina i Timotija Luvavua, tim iz Vitorije pokazuje ozbiljne ambicije za narednu sezonu.

Na kraju, ostaje da vidimo kako će se odvijati ova transfer saga i da li će Alen Smailagić zaista postati deo ekipe Baskonije, ili će ipak ostati verni Partizanu. Navijači jedva čekaju da saznaju ishod ove priče koja intrigira košarkašku javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading