KABOKLO ZABIO NOŽ U LEĐA ŽOCU U NAJTEŽEM TRENUTKU: Obradović mora sa tinejdžerom na megdan Zvezdi!

Autor:

Sport

02.06.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac napustio Partizan u veoma bitnom momentu.

KABOKLO ZABIO NOŽ U LEĐA ŽOCU U NAJTEŽEM TRENUTKU: Obradović mora sa tinejdžerom na megdan Zvezdi!

Foto: Starsport

Partizan se suočava sa ozbiljnim izazovima nakon neočekivanog odlaska centra crno-belih, Bruna Kabokla. Ovaj potez je ostavio trenera Željka Obradovića u nezavidnoj poziciji pred finalnu seriju KLS-a protiv Crvene zvezde.

Povreda centra Balše Koprivice, koja se dogodila još pred polufinale ABA lige protiv Budućnosti, dodatno je otežala situaciju za tim. Koprivica je propustio sve mečeve od tada, a prema poslednjim informacijama ne očekuje se da će biti spreman za nadolazeći meč.

Sa Koprivicom van terena, crno-beli su ostali samo sa Aleksom Dimitrijevićem kao opcijom na centarskoj poziciji. Dimitrijević je nedavno debitovao protiv Mege, gde je pokazao svoj potencijal i zaradio simpatije navijača. Ipak, pitanje je da li će mladi centar biti spreman za izazov protiv Zvezde.

Iz kluba stižu reči vere u pobedu, uz uverenje da mladi igrači mogu uneti energiju u ekipu i odigrati pametno, uz podršku trenera. Očekuje se da mladi Dimitrijević preuzme veću ulogu u timu, a sam izrazuje samopouzdanje uoči nadolazećeg duela.

Prvi meč finala KLS-a između Partizana i Zvezde zakazan je za sutra od 20 sati u dvorani Aleksandar Nikolić. Očekuje se velika borba i neizvesnost s obzirom na trenutne izazove sa kojima se Partizan suočava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading