BOMBA NA KALIŠU: Završen novi POTPIS! Žalgiris KIDISAO, ali ostao bez POJAČANJA!

Autor:

Sport

23.05.2024

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda završila važan posao.

BOMBA NA KALIŠU: Završen novi POTPIS! Žalgiris KIDISAO, ali ostao bez POJAČANJA!

Foto: star sport

Litvanski košarkaš Rokas Gedraitis prihvatio je ponudu Crvene zvezde i produžiće ugovor sa šampionom AdmiralBet ABA lige. Biće to veliko pojačanje za crveno-bele u narednoj sezoni, pošto je igrač odlučio da ostane na Malom Kalemegdanu i odbije ponudu kluba iz otadžbine Žalgirisa i Gedraitis će po završetku plej-ofa u KLS potpisati nastavak saradnje.

On je još ranije nagoveštavao da bi voleo da ostane.

- Ako se ja pitam, ostao bih. Morao bih  još da popričam sa porodicom i dobro razmislim, ali ovog trena bih ostao. Srećan sam ovde, moja porodica je srećna. Zašto da ne? Mislim da smo mogli bolje i više u Evroligi, pokušao bih ponovo - rekao je Gedraitis za Informer i dodao:

- Loša je sezona iz nas u Evroligi. Očekivali smo mnogo više na početku godine. Mislim da nismo u potpunosti iskoristili sav naš potencijal. Nismo na vreme uspostavili sistem kojim ćemo da igramo. Protivnici u Evroligi su teški i nemoguće je brzo da se adaptirate. Ne mogu da izdvojim šta je glavni razlog. Imali smo problema sa povredama, promenili smo trenera, a u Evroligi je ključno da igrate sa mnogo samopouzdanja.

Da podsetimo, Rokas Gedraitis je prvi Litvanac koji je obukao crveno-beli dres, a u Crvenu zvezdu je stigao prethodnog leta iz španske Baskonije za koju je nastupao tri prethodne sezone. Ove sezone u Evroligi imao prosek od deset poena i 3.8 skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading