PIVCE ZA ŽIVCE! Luka Dončić ukrotio "vukove", pa zgrabio LIMENKU I POČASTIO SE S TATOM!

Autor:

Sport

31.05.2024

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner kluba ekspresno reagovao.

PIVCE ZA ŽIVCE! Luka Dončić ukrotio "vukove", pa zgrabio LIMENKU I POČASTIO SE S TATOM!

Foto: prinskrin

Košarkaši Dalasa ostvarili su veliku pobedu u gostima protiv Minesote rezultatom 124:103, čime su se plasirali u finale NBA lige. Ova pobeda je došla kao rezultat fantastične igre Luke Dončića i Kajrija Irvinga, koji su dominirali na terenu i odveli Maverikse do trijumfa.

U petoj utakmici, Minesota je ušla kao blagi favorit, ali se borila pod pritiskom eliminacije. Dončić i Irving su iskoristili ovu situaciju i odigrali rasterećeno, pokazujući izvanrednu igru koja je uništila Vukove. Obojica su postigla po 36 poena, uz po pet asistencija, dok je Dončić dodatno imao deset skokova (Irving četiri). Njihov doprinos bio je ključan za pobedu Dalasa i plasman u finale.

Nakon utakmice, Luka Dončić je proslavio plasman u finale sa svojim ocem. Njih dvojica su se zajedno opustili uz pivo, u prijatnom i radosnom raspoloženju. Ovaj trenutak je zabeležen i podeljen u priloženom video snimku, prikazujući nezaboravan trenutak ove sportske pobede.

 

 

Međutim, kada je video da kamere snimaju Slovenca kako pije alkohol, visoki funkcioner i legenda Dalasa Majkl Finli je prišao i oteo mu limenku. Finli je i bio zvezda Dalasa od 1996. do 2005. godine, a 2007. je bio NBA šampion sa San Antoniom. Povukao se 2010. nakon kratkog ugovora sa Bostonom, a za vreme igranja u Dalasu dva puta je bio Ol Star. Sada je potpredsednik za košarkaške operacije u Dalasu, a u isto vreme i asistent generalnog menadžera.

Pobeda Dalasa i fantastična igra Dončića i Irvinga ostavili su dubok utisak na navijače, dok je plasman u finale bio nagrada za sjajnu igru i timski rad. Sada se svi sa nestrpljenjem očekuje nadolazeće finale NBA lige, gde će Dalas imati priliku da pokaže svoje kvalitete i bori se za prestižnu titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading