"BOMBA" JE EKSPLODIRALA! Nikola Kalinić u Zvezdi! Evo koliko će PARA primati!

Autor:

Sport

10.06.2024

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši srpski reprezentativac ponovo na Malom Kalemegdanu.

"BOMBA" JE EKSPLODIRALA! Nikola Kalinić u Zvezdi! Evo koliko će PARA primati!

Foto: Starsport/Ilustracija

Nikola Kalinić

Dugo se pričalo o tome, a sada je i definitivno: KK Crvena zvezda je završila povratak Nikole Kalinića u redove srpskog i regionalnog šampiona, a navijači osvajača triple krune imaju razlog za slavlje.

Iskusni krilni košarkaš je postigao dogovor sa rukovodstvom crveno-belih o višegodišnjoj saradnji, čime će po treći put nositi dres ekipe koju predvodi Janis Sferopulos.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Kalinić

Nikola Kalinić će potpisati trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, što će mu omogućiti da se vrati na teren gde je već ostvario značajne uspehe. Finansijski aspekt ovog transfera takođe je značajan, budući da će Kalinić za tri sezone, kako saznaje "Sport Klub" zaraditi ukupno pet miliona evra.

Kalinić je već ostavio dubok trag u istoriji Crvene zvezde, budući da je sa njima osvojio titule šampiona Srbije i AdmiralBet ABA lige. Osim toga, bio je i MVP regionalnog takmičenja 2022. godine.

Sa reprezentacijom Srbije, Kalinić je takođe ostvario zapažene uspehe, uključujući osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2016. godine.

U prethodnoj sezoni, Kalinić je u dresu Barselone ostvario prosečan učinak od 7,3 poena, 3,8 skokova i 2,4 asistencije po meču. Pored toga, KK Crvena zvezda je aktivna u prelaznom roku, pošto je već crveno-beli dres zadužio centar Mege - Uroš Plavšić, dok je sa kapitenom Brankom Lazićem produžen ugovor na još dve sezone, te će ostati na Malom Kalemegdanu bar do 2026. godine.

Osim vođe Zvezdine ekipe, ugovore su produžili Džoel Bolomboj i Rokas Gedraitis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading