NEDOVIĆ RASPALIO DELIJE! Moćna PORUKA ljubimca zvezdaša!

Autor:

Sport

08.06.2024

00:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli izdominirali na domaćoj i regionalnoj sceni.

NEDOVIĆ RASPALIO DELIJE! Moćna PORUKA ljubimca zvezdaša!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde u potpunosti su obeležili sezonu za nama, pošto su osvojili sve moguće trofeje na domaćoj i regionalnoj pozornici.

Izabranici Janisa Sferopulosa su najpre nadmoćnost nad večitim rivalom Partizanom pokazali u finalu Kupa Radivoja Koraća, podigavši "Žućkovu levicu" u Nišu.

Na red je potom došla finalna serija AdmiralBet ABA lige i mečevi ponovo protiv najljućeg rivala, kojeg su "ometlali" na putu do novog pehara i trijumfovali s maksimalnih 3:0, vrativši pehar iz Humske na Mali Kalemegdan.

Kao šlag na tortu usledio je uspeh u finalnoj seriji domaćeg prvenstva, te su u Superligi Srbije ponovo bili uspešniji od crno-belih, koji su službenim rezultatom (0:20) zbog neizlaska na parket u predviđenom vremenu, izgubili i drugi meč, pa je pehar ostao u vlasništvu Crvene zvezde.

Treba reći da je sa osam uzastopnih pobeda nad Obradovićevim timom, Zvezda potvrdila da nema ravnog u ovdašnjoj košarci, pa se već sada okreću izazovima u Evroligi naredne sezone.

Foto: Instagram/printscreen

 

Zvezda je potpisala novi ugovor sa Rokasom Gedraitisom, pred povratkom je i Nikola Kalinić (čeka se ozvaničenje transfera), dok je Nemanja Nedović najavio još uzbudljivije leto na "Kališu".

Tom prilikom košarkaš crveno-belih zahvalio se navijačima i podsetio šta su sve njegovi saigrači prošli tokom sezone:

- Hvala na divnoj podršci tokom cele sezone, usponi, padovi, ali na kraju tripla kruna - naipsao je Nedović uz emotikona tri krune i dodao:

- Uživajte u uzbudljivom letu i vidimo se uskoro - dodao je Nemanja Nedović, ostavljajući crveno-bela srca i "metlu" uručenu večitom rivalu Partizanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading