TO SE ZOVE LJUBAV PREMA KLUBU! Navijač Partizana na TETOVAŽU stavio legende crno-belih! Tu su Žoc i Dule, ali i PROSLAVLJENI kapiteni! (FOTO)

Autor:

Sport

10.06.2024

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalna slika krasi njegovu nogu.

TO SE ZOVE LJUBAV PREMA KLUBU! Navijač Partizana na TETOVAŽU stavio legende crno-belih! Tu su Žoc i Dule, ali i PROSLAVLJENI kapiteni! (FOTO)

Foto: facebook.com/balkanskinavijaci123/printscreen

Nagledali smo se tokom prethodnih vekova i decenija raznih privrženosti fanova prema klubovima za koje navijaju.

Međutim, primer jednog navijača Partizana pokazuje svoju ljubav prema klubu iz Humske je i kroz kreativne gestove. Naime, on je odlučio da istetovira motive koji simbolizuju crno-bele na celoj svojoj desnoj nozi.

Ova odluka predstavlja duboku posvećenost i vernost ka "parnom valjku", a među istetovirani motivima našli su se: logo fudbalskog kluba Partizan, kao i likovi legendarnih igrača i trenera poput Željka Obradovića, Duška Vujoševića, Novice Veličkovića i Saše Ilića.

Svojom odlukom da istetovira crno-bele motive na svojoj nozi, ovaj verni navijač je doslovno preneo simbole klupske istorije na svoju kožu. Pored likova legendi kluba, na njegovoj nozi se mogu videti i poznate pesme Partizanovih navijača, čije se stihove često čuju na svakoj utakmici. Ova gest predstavlja ne samo izraz ljubavi prema klubu, već i duboko ukorenjenog identiteta i pripadnosti crno-belima.

Ova tetovaža predstavlja spoj umetnosti i navijačke strasti, gde se slike i simboli prepliću kako bi stvorili jedinstvenu priču o ljubavi prema klubu. Njegov gest istovremeno predstavlja i trajni simbol vernosti i podrške Partizanu, koji će zauvek ostati urezan na koži ovog posvećenog navijača.

Svojom odlukom da nosi simbole kluba zauvek, ovaj navijač je dao svoj doprinos bogatoj istoriji navijačke kulture i pokazao da ljubav prema klubu može biti izražena na različite, kreativne načine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading