NE PITA SE ŽELJKO TU NIŠTA: Navijači vode glavnu reči i DIKTIRAJU kad će Partizan da igra i kako

Autor:

Sport

06.06.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mučne scene, ovaj snimak je sve razotkrio.

NE PITA SE ŽELJKO TU NIŠTA: Navijači vode glavnu reči i DIKTIRAJU kad će Partizan da igra i kako

Foto: instagram.com/pbg.news

Partizan je ostao kratkih rukava ove sezone i u četvrtom takmičenju koje je igrao! Posle gubitka finala Kupa Radivoja Koraća od večitog rivala, kao i finala AdmiralBet ABA lige, takođe od Crvene zvezde, pa završetka nastupa u Evroligi već posle ligaškog dela, crno-beli su ostali bez ičega i u Košarkaškoj ligi Srbije.

Naime, košarkaši Crvene zvezde osvojiće titulu prvaka Srbije u košarci posle velike bure. Partizan je vodio u drugom meču sa 57:45 na 7.55 do kraja treće četvrtine i bio na pragu izjednačenja u seriji na 1-1, kad je meč prekinut jer su grobari u Areni pogrdno skandirali članovima porodice Nebojše Čović, ali, što je još bitnije, ubacivali tvrde predmete na teren.

Republika

Foto: Starsport

Grobari u Areni

Gosti su otišli u svlačionicu, hala je ispraženjena, a onda su igrači crno-belih, posle upozorenja navijača da ne igraju bez njih, a nakon što im je neko rekao da će meč biti nastavljen danas, otišli kućama. Sat kasnije igrači Zvezde, sudije i delegat su se vratili, dali crno-belima 15 minuta da se pojave, a kako se to nije desilo, odsviran je kraj i meč će biti registrovan službenim rezultatom 20:0 za Zvezdu, samim tim 2-0 u seriji i titula šampiona.

Međutim, jedan detalj otkriva kakvo je stanje u Partizanu i ko vodi glavnu reč, bar kad će igrati i kako. Naime, kad su napuštali parket Arene, Željko Obradović i njegovi izabranici morali su da zastanu i saslušaju "ponudu koju ne smeju da odbiju" od navijača iz kopa grobara. Naime, navijači Partizana, koji su često daleko od toga, već obični huligani koji vređaju nečije žene i decu, demonstrirali su silu i dokazali da su oni ti koji se za sve pitaju.

Da skandal bude veći, oni su dali sebi za pravo da postroje ne samo igrače Partizana već i najtrofejnijeg trenera Evrope, koji ima devet titula. Pritom su direktno pozvali na vređanje nečijih majki, dece, supruga iz osvete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

- Nemoj mi konstantno neku gospodu da izigravamo. Ako oni mogu tebe da vređaju, vređaćemo i mi njih. Slušaj! Izađite, nemojte da igrate bez svojih navijača. Znači, kad se ti prozivaš, ne prazni se hala, a kad se neka tamo Vesna proziva, onda se prazni. Nemojte da igrate bez nas, hej - vikao je jedan od navijača na megafon.

Ono što je još strašnije jeste što je Obradović sve nemo posmatrao, kao i domaći igrači, dok je strancima čak bilo smešno, kao da je to potpuno normalno da navijači postrojavaju igrače i trenera s toliko iskustva. Ali ni to nije vrh piramide skandala. Na sve to je Žoc, gutajući knedle dok je grizao usnu, na kraju otpozdravio aplauzom navijačima.

Republika

Foto: Starsport

Željko aplaudira navijačima posle postrojavanja

Mada, zašto i ne bi, kada od njih ima bezrezervnu podršku. On je za njih bog ma šta uradio, pa makar još jednu godinu ostali bez ijednog trofeja. Jer, nisu oni krivi, već neko drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Milan

06.06.2024 23:22

Bravo za članak