OSTAJE ILI ODLAZI? Predsednik Partizana OTKRIO status Bruna Kabokla! Ovo ZANIMA sve grobare!

Autor:

Sport

07.06.2024

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac prekršio disciplinu i svojevoljno napustio klub.

OSTAJE ILI ODLAZI? Predsednik Partizana OTKRIO status Bruna Kabokla! Ovo ZANIMA sve grobare!

Foto: twitter kk partizan

Brazilski košarkaš Bruno Kaboklo, uprkos nedisciplini, ostaće u Partizanu i tokom naredne sezone, potvrdio je predsednik kluba Ostoja Mijailović.

Iako je odlaskom u Sjedinjene Američke Države bez dozvole kluba prekršio pravila, klub iz Humske će iskoristiti opciju iz ugovora i zadržati reprezentativca Brazila.

Mijailović je otkrio da će igrač platiti kaznu, ali da će ostati deo tima. Ovo je značajna odluka koja je okončala spekulacije o interesovanju Crvene zvezde za ovog brazilskog reprezentativca.

Republika

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

- Platiće kaznu, ali on ostaje u Partizanu - rekao je Ostoja Mijailović i praktično potvrdio da će klub iskoristiti opciju iz ugovora i zadržati Kabokla i sledeće sezone.

Pored odluke o zadržavanju Kabokla, prvi čovek crno-belih je naglasio da je prethodna sezona bila neuspešna, te da je za to odgovoran sportski sektor.

Odluka da se zadrži Brazilac izazvala je različite reakcije među navijačima. Dok jedni podržavaju odluku kluba da zadrži talentovanog košarkaša, drugi izražavaju sumnje u njegovu budućnost u timu.

Osvrnuo se Mijailović i na to kako bi izgledao drim-tim Partizana u narednoj sezoni:

- Drim tim će biti onaj koji budemo napravili za sledeću sezonu - zaključio je Ostoja Mijailović gostujući u jednom podkastu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading