OGLASIO SE NOVI CENTAR ZVEZDE: Evo ODAKLE je potekla LJUBAV ka crveno-belima!

Autor:

Sport

08.06.2024

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plavšić govorio po dolasku na Mali Kalemegdan.

OGLASIO SE NOVI CENTAR ZVEZDE: Evo ODAKLE je potekla LJUBAV ka crveno-belima!

Foto: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda obavestila je danas javnost da je srpski centar Uroš Plavšić prvo pojačanje kluba u ovogodišnjem prelaznom roku.

Plavšić, koji je potpisao trogodišnji ugovor, visok je 217 centimetara, igra na poziciji centra i u klub stiže iz ekipe Mege.

- Velika mi je čast što sam ovde i postajem deo Zvezdine porodice. To mi je bila želja od malih nogu i drago mi je što je tako. Uz razgovore sa roditeljima sam odlučio da krenem putem Amerike i to je bila dobra odluka za mene, izgradilo me je dosta kao igrača i čoveka. Naučio sam jezik što je jako bitno, završio koledž i master. Kada jednog dana završim karijeru, te diplome će ostati i važno mi je da imam plan B u životu - počeo je centar.

Potom je objasnio šta navijači mogu očekivati od njega.

- Svaki zadatak koji bude postavljen ispred mene, ispuniću ga sa dosta više motivacije i želje. Jedva čekam da izađem na teren pred navijače i da osetim tu energiju, koju sam godinama osećao sa ove druge strane, bodreći klub. Ja sam neko ko prima energiju navijača i srećan sam što sam ovde - nastavio je novi igrač Zvezde i dodao:

- Mislim da baš iz tog razloga što igram za klub koji volim, biće dodatni motiv za sve izazove koji se nađu na putu zajedničkih ciljeva. Biće veliko uživanje igrati pred takvim navijačima i ne mogu da dočekam prvu utakmicu.

Poznato je od ranije da je veliki navijač Crvene zvezde što je pokazao i dolaskom u halu da bodri tim tokom minule finalne serije AdmiralBet ABA lige. Sada je objasnio odakle je potekla ljubav ka crveno-belima.

- Znate kako, Ivanjica jeste većinom Zvezdaški kraj, međutim, ja sam iz kuće poneo navijanje za Zvezdu. Cela porodica mi je crveno-bela. Poručio bih navijačima da se pojavljuju u što većem broju, a mi ćemo se potruditi da im uzvratimo partijama na terenu, zaključio je Plavšić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading