SFEROPULOS ODUŠEVLJEN PLASMANOM U FINALE! Grk OTKRIO kome pripadaju ZASLUGE za finale!

Autor:

Sport

27.05.2024

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli nastavili put ka odbrani trona.

SFEROPULOS ODUŠEVLJEN PLASMANOM U FINALE! Grk OTKRIO kome pripadaju ZASLUGE za finale!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde su ostvarili ubedljivu pobedu u polufinalnoj seriji šampionata Srbije, osiguravši plasman u finale.

U oba meča protiv FMP-a, ekipa je pokazala izuzetnu igru, ostvarivši pobede sa velikom razlikom. Strateg crveno-belih, Janis Sferopulos, izrazio je svoje zadovoljstvo nakon meča, ističući da je tim igrao kao prava celina, sa 29 asistencija i pet igrača koji su ostvarili dvocifren učinak.

Grčki stručnjak je naglasio da zasluge za plasman u finale pripadaju igračima, naglašavajući njihovu ulogu u postignutom uspehu.

Foto: Starsport

Nemanja Nedović je bio najbolji pojedinac u pobedi nad FMP-om

- Čestitam igračima na plasmanu u polufinale. Zadovoljan sam prikazanim u kompletnoj seriji, posebno u drugom meču. Kontrolisali smo dešavanja na parketu od prvog do poslednjeg sekunda, igrali samo kao pravi tim, imali 29 asistencija, imali smo pet igrača sa dvocifrenim učinkom - rekao je Janis Sferopulos, pa nastavio:

- Da li sam ja ključna karika za pobedu u finalnoj seriji protiv Partizana, da li sam ja doneo pobedu? Ne, zasluge za osvojeni trofej pripadaju igračima, oni su slavili u finalnoj seriji.

Crvena zvezda ima priliku da osvoji sve trofeje ove sezone.

- Sezona je izuzetno duga. Posle Evrolige i AdmiralBet ABA lige, usledila je nokaut faza regionalnog takmičenja, a sada i nova iskušenja. Stigli smo do finala, želimo do trofeja, borićemo se do kraja - zaključio je Sferopulos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading