OBRADOVIĆ, ŽELJKO OBRADOVIĆ: Navijači Zvezde ne prestaju da ISMEVAJU trenera Partizana, AGENTA 007

Autor:

Sport

04.06.2024

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednom trenutko Žoc je postao i teniser, ali i "srećnik" u nagradnoj igri.

OBRADOVIĆ, ŽELJKO OBRADOVIĆ: Navijači Zvezde ne prestaju da ISMEVAJU trenera Partizana, AGENTA 007

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana poraženi su od Crvene zvezde sa 89:88 u prvoj utakmici finalne serije Košarkaške lige Srbije u hali "Aleksandar Nikolić". Bio je to sedmi uzastopni neuspeh izabranika Željka Obradovića protiv crveno-belih koje trenira Janis Sferopulos. Upravo zbog te činjenice navijači Zvezde počeli su da se naslađuju na Žocov račun čim su sudije odsvirale kraj u Pioniru.

- Žoc je prvi trener u istoriji Partizana koji je naređao sedam uzastopnih poraza od Zvezde. 007 My name is Obradović. Željko Obradović -  glasio je jedan od prvih komentara sa aluzijom na čuvenog agenta Džejmsa Bonda.

 

 

- Od Rumenog s ljubavlju - uzvratio je očigledno zvezdaš ljubitelj filmova o agentu 007, ali i aluzijom na to što je Obradović veoma crven u licu kada se iznervira.

- Obradović, Željko Obradović - usledio je novi komentar.

 

 

 

- Željko Obradović novi agent 007 od sledeće sezone zbog dostignuća - 0 pobeda, 0 trofeja, 7 uzastopnih poraza.

 

 

- Jel to Željko Obradović izvukao sedmicu na loto - upitao je sledeći zvezdaš i okrenuo podsmevanje u drugom smeru.

Bilo je i onih koji tvrde da bi najtrofejniji trener Evrope, sa deset osvojenih titula prvaka Starog kontinenta, trebalo da ostane u Partizanu. Naravno, ne kako bi crno-beli igrali bolje, već kako bi Zvezda nastavila dominaciju.

- Zvezdaš sam, ali najiskrenije želim da Željko Obradović ostane na klupi KK Partizan još duži niz godina. Lik rasipa po 25, 30 miliona evra godišnje i ništa ne uradi, totalna nemoć. Sa tolikim parama i svim ovim igračima neki drugi trener bi čuda pravio. Željko ostani!

 

 

Zatim se ismevanje Žoca okrenulo na teniski teren, valjda pod utiscima tek završenog meča Novaka Đokovića.

- Željko Obradović ušao u drugi set protiv Janisa Sferopulosa bez osvojenog gema.

 

 

 

 

Posle ovakvog tretmana po društvenim mrežama pred sledeći meč je sve jasno. Zvezda će u sredu imati priliku da odbrani titulu, ako slavi u Beogradskoj areni. Bio bi to osmi trijumf u nizu nad večitim rivalom, opet u njegovoj kući. S druge strane, Obradović i njegova četa imaju priliku da prekinu crnu seriju i barem malo produže seriju, a ko zna, možda naprave čudo pa slave dva puta u nizu i osvoje Superligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading